Sound Editor: muziek opnemen en bewerken

Sound Editor: muziek opnemen en bewerkenWaveMax Sound Editor brengt een virtuele studio met een aantal functies voor audio opnemen en bewerken op de computer. De elektronicus gedigitaliseerd als muziek-cd's, maar rijdt ook andere externe geluidsbronnen zoals microfoons of draaitafels.

Sound Editor: muziek opnemen en bewerken

Hier kan de opname nauwkeurig te regelen of aanpassen van het niveau van het inkomende signaal, eventueel met behulp van een timer om de tweede. Op deze manier bespaart WaveMax Sound Editor wordt automatisch onderbroken. Daarnaast is de editor geeft de gebruiker een aantal instrumenten voor de periode na het bewerken van de geluiden van de hand, met inbegrip van, maar een equalizer, echo of fade-in en fade-out.

Sound Editor: muziek opnemen en bewerken

WaveMax Sound Editor wordt afgerond met een frequentie-analyse en een hulpmiddel voor spraak output via text-to-speech. Dankzij een partij van Tonspezialist gedaan zijn werkzaamheden voor een aantal bestanden in een keer.

Inschakelen gratis volledige versie

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een TXT-bestand, die wordt gegeven een gebruikersnaam en de activeringscode te vinden. Na het installeren en starten van de software, klik op File - Registreer Master's Edition en deze informatie in de juiste datavelden dragen. Daarna wordt de gratis volledige versie ingeschakeld. Daarnaast is de setup biedt aan een kleine tool genaamd Software Informer, die niet verplicht is voor de functie van de gratis volledige versie te installeren. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits. wavemaxsoundeditor

map