Instagram foto’s uploaden vanaf je PC: Vind het!

Instagram foto's uploaden vanaf je PC? De standaard is het mogelijk in ofwel de browser versie in de Windows app. Toch kunt u de foto's te publiceren op de PC, op een manier!

Om een ​​kleine tool genaamd Gramblr is alleen nodig te downloaden en je kunt al beheren zijn account zeer comfortabel vanaf de computer.

Dankzij Gramblr Instagram foto's uploaden vanaf je PC

Eigenlijk, Instagram is een social media kanaal, dat vrijwel uitsluitend wordt gebruikt door mobiele telefoon. In principe is dit ook nuttig: je maakt een momentopname, snijdt het Polaroid-formaat, zet een mooi filter over het en post de foto. Maar als men wil om hetzelfde te doen van de computer, de Instagram gebruiker heeft een probleem: Zowel in de browser applicatie en het Windows 10-app (althans op apparaten zonder touchscreen en camera aan de achterkant) ontbreekt de upload-functie. Nu kon je de beelden van de computer af te spelen naar het mobiele apparaat, die geen moeite voor een of twee foto's zou zijn. Maar u wilt een aantal Instagram uploaden van beelden gelijk vanaf de pc, Gramblr is aanzienlijk meer elegant alternatief. De gratis tool biedt de uitgeverij functie echter nog een aantal andere voordelen.

Instagram foto's uploaden vanaf je PCEen handige Möglichkiet, Instagram te uploaden vanaf de PC beelden, biedt de gratis software Gramblr. (Foto: Gramblr)

Meer filter, meer effecten en meer tijd

Gramblr heeft niet alleen een interface waarmee de beelden op Instagram worden gepubliceerd, maar ook een volledige set aangepaste filters en frames, en zelfs nog meer dan in de oorspronkelijke aanvraag. De werking van het gereedschap en de verwerking van de beelden op de PC is ook veel eenvoudiger en handiger dan op de smartphone. Iedereen die wil kan er zelfs voor de publicatie van de beelden in de tijd en dus wachten op de strategisch beste tijd in die u moet uploaden vanaf de PC Instagram foto's. Daarnaast kunt u dankzij Gramblr verhogen zijn populariteit. Social media experts anders adviseren om één of twee berichten per dag, bij voorkeur op hetzelfde tijdstip. Tijdens de week, de meeste gebruikers zijn recht in de ochtend of na het werk op het platform op de weg.

Instagram beelden van een pc naar filter uploadenTal van filters zorgen voor een optimaal resultaat. (Foto: Gramblr)

Meer Likes thanks Gramblr

Degenen die iets willen duwen zijn Instagram-account, kunt u extra Likes aan te schaffen. Dit is inmiddels bijna gebruikelijk en kan met verschillende leveranciers. Echter, kan men meer dan Gamblr zich door Likes van andere afbeeldingen munten verdienen (de interne valuta van Gramblr) en die investeren in de wil van zijn eigen postings. Hoewel dit een beetje omslachtig, maar uiteindelijk een manier om meer aandacht te besteden aan zijn schilderijen. Total Gramblr is dus een handige manier om zijn Instagram profiel beheren en aan te duwen een beetje klein voor!

map
Adblock
detector