fix NFC leesfouten: Dus het zal voornamelijk werken!

wanneer een NFC leesfout is gemeld, die verschillende oorzaken kan hebben. We hebben de meest voorkomende problemen en hoe ze weer op te lossen in het kort voor uw inzage!

NFC staat voor Near Field Communication en betekent zoiets als Near Field Communication. De internationaal werkende overdrachtsstandaard gegevens kunnen worden uitgewisseld contactloos via kleine glijbanen dansen (enkele centimeters). Dit maakt het mogelijk, bijvoorbeeld het betalen via smartphone. Hiervoor is een smartphone met NFC-chip en een bijpassende betaling alleen vereist app zoals na het downloaden van de Android Pay-app. Maar wat kun je doen als NFC niet werkt of een verbinding is niet mogelijk?

NFC leesfoutNFC leesfouten zijn vervelend, maar kan doorgaans worden opgelost met een paar eenvoudige stappen. (Foto: NFC Forum / Redactie)

NFC leesfout door externe hardware of storend Accessoires

Vaak is niet een Near Field tot stand worden gebracht, omdat de hardware of accessoires in staking voorkomt dat de uitwisseling van gegevens. Vaak kunnen interfereren met de verbinding een reservebatterij voor derde partij of een bijzonder robuuste behuizing. Daarom is de originele batterij Het eerste wat (omdat ze vaak voorzien van de corresponderende chip) opnieuw worden gebruikt en de smartphone zal worden genomen uit de zak. Sluit nu zonder NFC leesfout moet mogelijk zijn.

NFC is geactiveerd? Als de telefoon bevindt zich in vliegtuigmodus?

Met name door het uitgebreide Quick Access onder de huidige versies van Android het gebeurt snel dat de Near Field Communication uitgeschakeld door vergissing. Deze mogelijke storing kan worden gecontroleerd via de verbindingen en snel te ontdoen van de wereld. Een andere bron van fouten die je nu wilt, is een actieve flight mode. Ook kan geen verbinding maken via NFC te weten. In dit geval, alleen de smartphone weer vervoerd terug naar de normale modus en de verbinding probeert te maken via NFC.

Clear Cache de NFC-app gebruikt

Af en toe een NFC-leesfout wordt gerapporteerd als de er problemen zijn met de cache een app die werkt via Near Field Communication (bijvoorbeeld de eerder genoemde Android Pay-app). gewoon zoeken in dit geval onder de instellingen voor de juiste toepassing en wis de cache of de app gewoon verwijderen en daarna opnieuw installeren.

Als al het andere faalt op te halen de klassiekers en de telefoon opnieuw

Als - ondanks alle pogingen - nog steeds een NFC leesfouten worden gerapporteerd, moet je uiteindelijk proberen het wondermiddel van de oplossingen en de telefoon weer te hervatten. In de meeste gevallen waar het signaal niet wordt geblokkeerd door hardware of omhulsels helpt om het apparaat om de fout te corrigeren opnieuw te starten. Als er geen verbinding kan worden gemaakt als voorheen, kan dit worden veroorzaakt door een beschadigd NFC-chip.

map