Wachtwoord wijzigen Amazon - Hier is hoe!

Wachtwoord wijzigen Amazon – Hier is hoe!

Wie eigenaar Wachtwoord wijzigen Amazon zou willen vinden in deze gids de gids over hoe het werkt feilloos. Een regelmatige uitwisseling van hun eigen wachtwoord toegang zorgt ervoor dat de beveiliging van de account permanent zal worden gehandhaafd. We laten zien waar Amazon heeft verborgen verandering de optie voor het wachtwoord en de stappen die nodig zijn om hun eigen wachtwoord Amazon te resetten!

Amazon wachtwoord te wijzigen gemakkelijk gemaakt

De accountinstellingen hier op Amazon kunnen snel en gemakkelijk op Amazon app of direct worden aangepast in de webbrowser op de website van Amazon. Dit geldt niet alleen voor hun eigen wachtwoord. Ook al is uw eigen e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat wordt gebruikt om in te loggen in de Amazone account is gewijzigd, maakt de gebruiker de gewenste wijzigingen in een vrij eenvoudige manier.

Wachtwoord wijzigen Amazon

Oproeplog op Amazon en de accountinstellingen

Eerst moet de gebruiker klikt op de website van Amazon in de rechterbovenhoek van mijn rekening. Hier kunt u voor eigen rekening te beheren en zie de Amazone orders. Onder de post-instellingen en accountinstellingen, de gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord te selecteren wijzigen. een nieuwe pagina met de titel accountinstellingen lijkt te veranderen. kan aan deze kant van de eigen naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer en uw eigen wachtwoord toegang toe te voegen of te wijzigen. Degenen die willen om specifiek te veranderen de Amazone wachtwoord, klik rechts naast de knop Bewerken.

Wachtwoord wijzigen accountinstellingen Amazon

voer twee keer precies hetzelfde nieuwe wachtwoord

Zodat de gebruiker de pagina Wachtwoord wijzigen bereikt. Bovenaan geeft het huidige wachtwoord, met inbegrip van het nieuwe wachtwoord. Dit moet anders zijn dan het oude wachtwoord. De ingang van het nieuwe wachtwoord wordt uitgevoerd voor een tweede keer in het vak hieronder. Dit is om ervoor te zorgen dat geen typfout fout kruipt onopgemerkt. Alleen als de exact dezelfde wachtwoord twee keer wordt ingevoerd, Amazon stelt het wachtwoord terug echt en de gebruiker moet voortaan met de nieuw gekozen wachtwoord in zijn Amazon account login.

Sla nadat u op de wijziging geldt dit nieuwe wachtwoord en de oude is verouderd. Daarnaast zal Amazon een bevestigings e-mail sturen naar uw eigen e-mailadres, werd het wachtwoord veranderd. De gebruiker wordt dan al de volgende log alleen bereiken met het nieuwe wachtwoord in het private deel van de Amazone winkels.

Wachtwoord wijzigen Wachtwoorden Amazon

Op gezette tijden, moet u het wachtwoord Amazon wijzigen

Om de Amazon’s wachtwoord tegen online criminelen te beschermen, moet deze worden vervangen op regelmatige tijdstippen. Het is heel belangrijk in een veilig wachtwoord te kiezen. Dit moet niet al worden gebruikt op andere websites. Die zijn wachtwoord niet meer weet, schrijf het op en hield het op een veilige plaats. Het wachtwoord moet ten Amazon minimaal zes en maximaal 128 tekens. In geen geval mag als wachtwoorden "amazone". "123456" of gebruik je eigen naam of geboortedatum. Zelfs woorden uit het woordenboek, uw eigen e-mail adres of andere persoonlijke gegevens, zoals de voornaam van de vrouw of het huisdier moet niet worden beschouwd als wachtwoorden.

Tips voor sterke wachtwoorden

Echter, is het raadzaam om een ​​extra waarborg speciale tekens en cijfers te installeren in het wachtwoord. Bijvoorbeeld, het wachtwoord "! Paula8-%" veel veiliger dan alleen beoordelen "Paula", Onthoud dat wachtwoorden hoofdlettergevoelig is goed. Het is daarom noodzakelijk dat hoofdletters en kleine letters om het karakter te onthouden bij het kiezen van hun eigen wachtwoord goed en ervoor te zorgen dat de Caps Lock-toets op het toetsenbord wordt niet gecontroleerd bij het betreden.

Amazon helemaal vergeten vergeten?

In deze gids hebben we beschreven Wachtwoord wijzigen de weg voor Amazon. Als de gebruiker zijn echter volledig zijn wachtwoord vergeten, is het natuurlijk niet lukken op deze manier, het wachtwoord opnieuw in te stellen, omdat de gebruiker niet langer in zijn Amazon-account kunt aanmelden. Dit kan gemakkelijk gebeuren. Veel gebruikers voelen zich overweldigd door de overvloed van toegang tot de gegevens, wachtwoorden en pincodes. Daarom is het vaak het geval dat de eigen Amazon wachtwoord vergeten. Gelukkig is er ook een snelle, gemakkelijke manier om het wachtwoord opnieuw in te stellen en selecteer een nieuwe: The Amazon klant gewoon vraagt ​​om een ​​wachtwoord-assistentie in het venster en ontvangt Amazon een gepersonaliseerde link naar uw e-mail adres.

Change Password Vergeten Amazon

map