Met Doodle Jump ontwikkelaar Lima Sky is een echte hit in geslaagd - en nog steeds verslaat de mobiele game alle records. de ene of de andere gebruikers is dat er gelukkige tijden met Doodle Jump Cheats zou bedriegen op de top van de hoge score lijst is duidelijk. Maar dat betekent niet zo eenvoudig. In plaats daarvan zijn er een paar handige trucs - en zelfs een paar juridische cheats dat de kleine dikhuid en zijn omgeving in nieuwe gewaden geplakt.

In een mum van tijd, de Game App werd een cult spel dat is moeilijk te verdrijven uit de toplijsten van de download charts. Aanvankelijk was het spel beschikbaar als iOS-versie. Nu kunt u ook downloaden Doodle Jump voor Android. Zoals met de meeste jumper Games, de app brengt een eenvoudig spel principe met relatief eenvoudige bedrijf afbeelding op de smartphone. Toch is het spel is verre van eenvoudig.

Doodle Jump CheatsU wilt Doodle Jump Cheats? misschien niet de manier waarop je het voorstellen aan u - er is. (Foto: Redactie / Screenshot)

Doodle Jump Cheats Spice up blik op

Wie wil om te klimmen met zijn kleine slurf mannelijke hoge scores, twee dingen nodig: vaardigheid en geduld. Hoop dat al voor dit doel in relevante Doodle Jump Cheats hebt geplaatst moet worden teleurgesteld op dit punt. Cheats kun je zeker aan de andere kant meestal besmet malware dat uw gegevens kranen en kan zelfs schieten je mobiele telefoon te downloaden, maar degene die het plezier vernietigt en achter. Dus wij ten zeerste afraden.

Hoewel er eigenlijk een paar legitiem, zelfs in de app ingebouwde cheat codes voor de kleine Doodler, maar niet hen te helpen bedriegen. Genoemde cheats kan alleen maar helpen om zijn uiterlijk te veranderen. Terwijl dat is leuk en voegt variatie - maar niet helpen in het winnen. Er is ook nog een catch: De cheats werken op de iPhone - maar niet op alle Android-apparaten. Hier moet je gewoon proberen die van de kleine trucs met je werkt.

Doodle Jump Cheats activeringDe nieuwe skins kan worden ingevoerd door het invoeren van een andere naam. (Afbeelding: Screenshot / Redactie)

Activeer de cheats in Doodle Jump

Naar de nieuwe look mogelijk te maken, moet de gebruiker de naam te schrijven alleen bepaalde termen in de lijst met hoogste scores. De volgende cheat codes zijn beschikbaar:

Doodle Jump Cheats sneeuw en KonijntjeMet sneeuw konijntje en een winter en een easter huid ercheatbar. (Afbeelding: Screenshot / Redactie)

 • sneeuwWie gaat deze term, ontvangt niet alleen een kerst outfit, maar transformeert het hele spel in een Kerst Winter Wonder Land.
 • konijntje: Zoals de naam al doet vermoeden, de kleine stam-zijn wordt in een konijntjeskostuum. Bovendien, lente-achtige kleuren en kleine eieren nesten bepalen het beeld van het speelveld.
 • Creeps: Deze Jump Doodle bedriegen de gebruiker zijn tegenstanders draait in de monsters uit het spel The Creeps!.
 • OogaWie gaat deze term, verandert weer in een holbewoner. dan kokosnoten, die men gooit naar zijn tegenstanders dienen als een wapen. Hetzelfde effect heeft de resterende looptijd Nooby.

Doodle Jump Cheats OogaMet Ooga en Nooby kunt u zich wenden tot een holbewoner Uw Rüsseltier. (Afbeelding: Screenshot / Redactie)

 • boeMet Boo het diertje naar een spook is. Daarnaast wordt de rest van het spel gehuld in een diep zwart.

Of de Doodle Jump Cheats werk afhankelijk van het apparaat en de versie van het spel. Onder bepaalde omstandigheden kunnen sommige niet meer actief zijn.

Trucs en tips voor Doodle Jump

Toch zijn er enkele trucs die je zeker meer in de hoogte impulsieve manier komen op een heel juridisch en het spel heel ver in de hoge score lijst. En we hebben voor u samenbrengen:

 1. Wie de top van het leaderboard serieus controleert, zich terugtrekken in een rustige omgeving tijdens het spelen. Het beste wat te afleiding van buitenaf en via de telefoon te voorkomen, drukt u op de spelen met beide handen vast en regelmatig krachten en de concentratie op te laden door pauzes.

 2. Uitkeringen bij de gamers ontvangen als gevolg van de vele power-ups die een steeds tegenkomen. Die ijverig hier verzameld, kunnen extra vaardigheden tijdelijk te krijgen. Propeller of trampolines helpen om meerdere platformen te slaan in een keer. Daarnaast is de power-ups te brengen punten. Lethal sprongen voor raketten en Co. had beter zich te onthouden van het wel.

 3. Niet alleen door Doodle Jump Cheats, maar ook de verder je komt, hoe meer werelden je moet oversteken met zijn slurf-wezen. Elke wereld heeft verschillende platformen met verschillende eigenschappen. Aangezien het nuttig kan zijn om te weten welk platform het reageren:

 • blauw: U naar links en rechts
 • groen: Geen speciale kenmerken blijven op hun plaats
 • White: Slechts een paar seconden existent, dan gewoon verdwijnt
 • Knipperend groen: De positie wisseling door het aanraken
 • bruinachtig: Wist je het aanraakt, verdwijnt
 • Yellow-Red: zeer explosieve
 • White alternatief: Sommige witte platforms verdwijnen wanneer top springen, maar na een nieuwe de nieuwe positie verschijnt