Luister naar audioboeken – De audio-speler met iets extra’s

Luister naar audioboeken - De audio-speler met iets extra'sMet Engelszünglein: Angel's Vox brengt een speciaal afgestemd op Audiobooks Player op de pc. De scores vooral als men tijd heeft geen tijd.

Afspelen vanaf een afspeellijst

Op het eerste gezicht slechts een audio-speler met vreemde afgesproken oppervlak onthult Angel's Vox pas op het tweede gezicht, wat er in zit. Naast het afspelen van audio bestanden van verschillende populaire formaten uit een playlist van het kleintje begrijpt ook Audio Book afspeellijsten in abook formaat.

passen en spoed

men heeft zelfs geen tijd of de luidspreker van de audio-boek gewoon te traag voor hun eigen smaak, dus maakt u hem met de schuifknop benen. ofwel de snelheid of toonhoogte, of zelfs beide tegelijk wordt hier aangepast. Een ingebouwde sleep timer maakt Angel's Vox ook voor een goede nachtrust.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Deze gratis volledige versie wordt automatisch tijdens de installatie worden geactiveerd. Voor dit doel een bestaande internetverbinding nodig. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map