zie ultrascherpe titels in Ultra HD 4K streaming

4K streaming gewenst? hier, waar er scherpe films en de beste high-definition-serie en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen in de UHD genieten!

Het gehalte geproduceerd voor UHD veronderstellen gestaag. Zo is er, bijvoorbeeld na het downloaden van de Netflix-app Windows 10 en de bijbehorende abonnement en de juiste snelheid van Internet tal van films en series in HD, die kunnen worden bekeken op een aan-compatibele computer. En de concurrentie niet veel geld uitgeven: Zowel Sky en Amazon Prime en max kathedralen lokken nu met titels in 4K. Gratis content in heldere beelden, zijn er nu ook op YouTube. Het formaat wordt dus samengesteld door langzaam maar zeker.

De voorwaarden voor 4K streaming

Ten eerste, de feiten: 4K is slechts een van de twee UHD formats en de eerste fase van Ultra HD - bij wijze van UHD eerste spreken Vroeger of later, maar dit formaat wordt vervangen door 8K (UHD 2). Een resolutie van 3840 x 2160 4K en 7680 x 4320 pixels voor 8K, die aanzienlijk hoger is dan in HD (tot 1920 x 1080 pixels) of SD (720 x 576 pixels). Voor het flagrant grotere hoeveelheid data en een overeenkomstig snelle internetverbinding nodig: 25 Mbit per seconde moet worden naar Netflix, hetgeen overeenkomt met een 25 VDSL poort. En natuurlijk moet je een ontvanger voor de 4K-streaming, de UHD gedomineerd nodig.

Gratis K4 streaming op Youtube

Iedereen die wil streamen gratis in Ultra HD, kunnen een beroep doen op deze diensten naar YouTube. Hoewel de selectie nog steeds hier is beperkt, maar je kunt hier wel vooral Trailer voor nieuwe 4K-compatibele producties, maar sommige langere clips zijn hier beschikbaar. Waaronder deze:

  • Biosphere Full (Director's Extended Cut)
  • 's Werelds Paradijzen
  • de Aarde
  • Yellowstone National Park

Het is dus vooral de natuur shots die gratis en vrij in hoge kwaliteit kunnen worden gestreamd. Echter, er zijn nu ook portals waar de K4 Streaming is niet zo legaal.

4K streamingOp YouTube is er vooral een slechte actie titel voor de 4K-streaming. (Screenshot: Redactie / YouTube.)

Kijk gratis films 4K?

Inmiddels zijn er meer dan genoeg portals die de recentste films en series in 4K-kwaliteit aan de stroom aan te bieden. Sites zoals Movie4k moeten echter met voorzichtigheid worden behandeld. De titel die hier worden beschermd door auteursrecht en ze bieden online is een schending van de Duitse Auteurswet. Hoewel gebruikers van deze portals niet worden vervolgd op dit moment (tenminste, als ze gewoon streamen van de series en films, niet downloaden) en het is nu nog is dit een juridisch grijs gebied. Hoe lang zal het echter nog steeds geven deze maas in de wet en of de waarschuwing golf instort na de sluiting aan de spelers nog te bezien. Nog meer delicate is het gebruik van portals zoals NIMA4K. Want hier de films worden niet aangeboden aan de stroom, maar download. Daarom dure waarschuwingen zijn bijna gegarandeerd.

4K streaming NIMA 4kNIMA4K is een juridisch aanvechtbaar Poratal. Het is vooral gevaarlijk voor gebruikers die niet zijn 4K streaming, maar downloadt de titel hier .." (Foto: NIMA 4K)

map