Maak een apart team, je zorg voor het fokken van paarden te nemen, neem deel aan races en win trofeeën - dit alles en meer wacht de speler in het spel "De paardenraces",

"De paardenraces", Het nieuwste paard spel van dtp, zal worden uitgebracht op 10 december en is een grote gift van Kerstmis voor jong en oud. De taak van de speler is om te kijken na de bouw van het team eigenaar en het fokken van paarden, dan met zijn "ster" deelnemen aan races en concurreren tegen de renpaarden van intelligente computer tegenstanders.

De speler heeft de mogelijkheid in de prachtige, gedetailleerde 3D landschap van deze real-time strategy game zijn stallen rond een weiland, een schuur, een manege, een jockey House et al om uit te breiden. maar hij moet niet vergeten dat elke investering heeft zijn prijs. De gebruiker kan deelnemen aan veilingen om nieuwe paarden of hun eigen kopen om te verkopen. Daarnaast kan hij wedden op een paard van zijn keuze om hun financiën te vullen.

De spannende paardenrace, kan de speler volgen in real time en volg de grandioze momenten waarop zijn Jockeys staan ​​op de gekweekte door hem nobel ras paarden op het podium. Zijn kabinet zal dan snel vol met de trofeeën van de overwinningen van zijn paarden!