opname scherm van de telefoon zonder root: Dus het zal werken

Als je zijn computerscherm kunnen filmen, de meeste mensen weten. Maar hoe werkt het op mobiele apparaten? We laten zien hoe zijn opnemen telefoonscherm kan - zelfs zonder root. Actie!

Tot voor kort was het niet goed mogelijk abzufilmen het scherm van Android-apparaten. De procedure werd geassocieerd met een veel inspanning, maar nu zijn er apps, hoe u de gratis download van AZ Screen Recorder app die zijn voortgekomen uit de grond te maken, en het nemen van dit soort veel gemakkelijker. Wat recorder in orde zijn - we laten zien hier.

opnemen telefoonschermopname scherm van de telefoon zonder wortel? geen probleem

Zonder wortel telefoon record-scherm: Voorwaarden

De basis die het mogelijk maken de gebruiker een paar eenvoudige stappen het scherm van hun smartphones te nemen, werden geplaatst door de updates van het Android-besturingssysteem.

Tot de Android-versie 4.4, de opname was erg ingewikkeld, omdat gebruikers altijd een root-toegang nodig hebben. Het enige alternatief is met een HDMI-recorder. Met de update naar 4.4 (KitKat) de beworteling was een apparaat niet per se een vereiste. Dus zou je zijn apparaat ook aansluiten via ADB (Android Debug Bridge) en USB-kabel op een pc en voer vervolgens de screen capture via een omweg van deze versie.

alleen bekend is sinds de publicatie van de Android-versie 5.0, ook wel bekend als Lollipop, heeft dit proces kinderspel geworden. Dus wie wil zijn mobiele telefoon scherm te nemen - alles zonder een PC of root rechten - dat ten minste lollipop vereist. De tweede voorwaarde voor het ontvangen van een corresponderende App. We keken naar een paar van deze Screen Recorder.

Goed Screen Recorder voor Android-opnames

Wie begint aan de zoektocht naar Screen recorders, zal snel merken dat er al niet één, maar een flinke selectie. Eén ding hebben ze allemaal gemaakt van de oorzaak: ze willen de opname van het scherm te vergemakkelijken. Sommigen kunnen beter doen dan anderen ...

Onze favoriet: het AZ Screen Recorder

Onze favoriet is duidelijk de AZ Screen Recorder. De app is niet alleen wat ze willen, het maakt het hele ding zelfs met sterretjes en moed. Naar onze mening kan dienen voor veel gebruikers in de App Store dat de toepassing 4,5 sterren geven.

Mobiele telefoon scherm opnemen AZ Screen RecorderDeze app is op dit moment een van de beste screen recorders om het scherm van de mobiele telefoon vast te leggen

Om zijn mobiele telefoon scherm tegemoet te komen, duurt het slechts een klik op de app. Bovendien zijn er geen eisen aan de lengte van de video en de pauze mogelijk. Andere voordelen van de app zijn:

  • Neemt het beeld en geluid op
  • Instelmogelijkheden voor de videoresolutie, FPS, Bitrate
  • Geen watermerken of reclame* Voeg tekst, logo's of Countdown mogelijk
  • Schoten in QHD en FullHD
  • Heeft timelapse en slow motion

De vele functies spreken voor zich. Als dat nog niet genoeg is, kun je de premium versie te kopen. Aldus is de gebruiker dan gimmicks zoals een GIF converter, video trimmer en FaceCam.

Mobiele telefoon scherm opnemen appsEen ander Recorder is de Lollipop Screen Recorder van Rivulus

Overige mobiele telefoon screen recorder

In aanvulling op onze favorieten, maar er zijn ook andere Screen Recorder, waarmee gebruikers kunnen ook gemakkelijk hun mobiele telefoon scherm op te nemen. De volgende gereedschappen ook niet slecht afgesneden:

  • (1) Lollipop schermregistreertoestel van Rivulus
  • (2) Best Screen Recorder geen wortel van Android Screen Recorder
  • (3) Ilos screen recorder - 5.0+ ICOS LCC
  • (4) Tele Cline Jake Wharton
  • (5) Rec. (Screen Recorder) van SPECTRL
map
Adblock
detector