Net zo makkelijk WhatsApp Chat & hide unhide

Wie een verbergen WhatsApp-chat willen dat kan met deze eenvoudige truc. leren hoe pittig nieuws te beschermen tegen de blik van nieuwsgierige ogen ook!

Een handige manier om hun chatgeschiedenis en contacten te beschermen is om de WhatsApp Lock App te downloaden. De applicatie maakt het mogelijk om WhatsApp te beschermen door het invoeren van een PIN-code tegen ongeautoriseerde toegang. Maar de boodschapper zelf biedt verschillende mogelijkheden om chats verdwijnen.

Deze truc verbergen een WhatsApp-chat

Wie wil er een WhatsApp-chat te verbergen, kan gemakkelijk archiveren. Tot nu toe was het op het menu sinds de laatste update WhatsApp heeft zelfs een eigen knop gelanceerd. Om een ​​gesprek, eerst een overzicht van het gesprek moet worden geopend en de gewenste chat worden ingedrukt te archiveren, totdat hij een grijze achtergrond en een groen vinkje in de profielfoto van de contactpersoon. Bovenkant wordt geopend nu een menu, waaruit de lip wordt geselecteerd door de naar beneden wijzende pijl. Het gesprek verdwijnt uit het overzicht. Gebruikers worden geïnformeerd bij de ondergrens van WhatsApp op het proces en hebben ook te maken van de archivering ongedaan optie. Om weer toegang te krijgen tot een gearchiveerd bericht, hebben gebruikers om te scrollen en in de index helemaal naar beneden de optie: kies Gearchiveerd chats. Toch zal het gesprek pas verdwijnen als de stilte is een van de deelnemers schrijft een bericht, zal het chat opnieuw verschijnen in de gewone index.

verbergen WhatsApp-chatDus gewoon verbergen een WhatsApp praatje.

Hoe het werkt op de iPhone:

Laat een gearchiveerd WhatsApp chat-weer

Als u wilt dat een gearchiveerd WhatsApp gesprek opnieuw te hebben in het overzicht, zijn er twee manieren: ten eerste, een nieuw bericht kan gemakkelijk worden naar de juiste contactpersoon gestuurd. Als alternatief, opent u de gearchiveerde chats en druk op de gewenste dialoog tot hij heeft een grijze achtergrond, en selecteer de map met de pijl omhoog. Zelfs het gesprek wordt opnieuw in het algemeen overzicht.

verbergen WhatsApp chat of verwijderen meer gelijk?

Degenen die willen om zich te ontdoen van een of meer gesprekken definitief te krijgen, kan ook permanent te verwijderen. Hiervoor moet het chat opnieuw worden aangeraakt totdat deze wordt grijs weergegeven en een vinkje in de profielfoto van de contactpersoon wordt weergegeven. Na het verschijnen aan de bovenkant van het menu wordt geselecteerd de vuilnisbak. Nu, het proces hoeft alleen te worden bevestigd door het schrappen en nu al het gesprek is nooit verdwenen opnieuw worden gezien. Kan groep chats inderdaad worden gearchiveerd - worden verwijderd, kunnen ze niet zo eenvoudig. Daarom moet men eerst terugtrekken uit de groep. Hiervoor houdt u de overeenkomstige groep getapt, het menu dat verschijnt, selecteert u de drie puntjes en daarna laat de optie-groep. en de chatgeschiedenis kunnen nu worden verwijderd zoals hierboven beschreven.

map