Is GTA 5 online of omlaag?

is GTA 5 Online of als er huidige problemen? Deze vraag veel gamers, als er problemen zijn met de populaire online spel opnieuw. We laten zien wat de gebruikers vijf aandoeningen kunnen doen in GTA en waar zij nuttige informatie over de server storingen of onderhoud en interessante real-time analyse te ontvangen. Te dien einde, meer nu!

GTA 5 online met regelmatige updates en bugfixes

Met de GTA Grand Theft Auto Online Download korte GTA Online, heeft de game-ontwikkelaar Rockstar het spel voorzien van een multiplayer modus. De fans van de actie knallers kunnen zich verheugen op regelmatige updates GTA 5 blij, want fabrikanten in vrij korte tussenpozen maakt verbeteringen en bug fixes. Nieuwe vijanden modi en voertuigen, die in GTA 5 Online ook vaak toe te voegen. Wie op de hoogte wil blijven van al het nieuws van de ontwikkelaars van Rockstar Games, maakt gebruik van onze GTA-update info.

GTA 5 OnlineIs GTA 5 online of is er problemen met de server? (Afbeelding: Rockstar Games / Redactie)

Vraag het GTA online server-status direct van Rockstar Games

Maar wat te doen als je uiteindelijk plaats in Los Santos met een foutmelding of andere problemen en stoornissen in GTA 5 Online optreden? Rockstar Games zich op de hoogte op een aparte webpagina over GTA online server-status. Gamers kunnen hier controleren of er storingen in de GTA-servers en of GTA is naar beneden. 5 De GTA 5 zijn afzonderlijk weergegeven servers voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 en PS4. Echter, gedetailleerde informatie over fouten, storingen en onderhoud niet beschikbaar zijn bij Rockstar Games.

GTA 5 fouten detecteren en horloge

Wanneer voorkomende GTA 5 gamers problemen de schuld van professionals AlleStörungen dat hier zorgen voor een aparte web app met informatie over de huidige toestand van de online games en moeten raadplegen de zich in de afgelopen 24 uur aandoeningen. Op deze manier kunnen gamers vrij goed inschatten hoe lang een GTA stoornis heeft geduurd en of er is hoop dat GTA 5 Online binnenkort weer gemakkelijk te werken.

Zijn er problemen met de verbinding met de server of in te loggen?

Een grafisch overzicht geeft het aantal GTA verstoringen in de afgelopen 24 uur. Op basis van het aantal foutmeldingen in de tijd, kan de gebruiker worden geschat heel goed, of het nu wordt voorafgegaan door het oplossen van problemen en welke problemen gebruikers op de voorgrond, zodat bijvoorbeeld interfereren met de server verbinding of tijdens het inloggen.

GTA 5 online verstoringenDe webservice AlleStörungen geïnformeerd over GTA 5 storingen in de afgelopen 24 uur. (Foto: editorial)

Levende Disorder kaart van GTA Online mislukkingen

Voor meer informatie over GTA Online live-schuld kaart van de GTA maakt mislukkingen. Dit toont de stedelijke gebieden waar de GTA neer. 5 De web-service biedt ook informatie over de problemen die reeds opgelost. Degenen die zelf mee wilt maken, klikt u op de knop die zegt "Ik heb een probleem met GTA 5" klik op en informeert de online service van de eigen ervaring van de acute problemen.

map