paginanummers invoegen in PDF later

paginanummers invoegen in PDF laterA-PDF Number Pro voegt Adobe Reader documenten, voeg een paginanummering. De assistent biedt gebruikers een aantal opties voor de volgende nummering van documenten - ook in batch mode.

paginanummers invoegen later in PDF's

A-PDF Number Pro nummiert ofwel individuele PDFs evenals alle in een map opgeslagen Adobe Reader-documenten. Zon kan worden beïnvloed, bijvoorbeeld welke pagina nummer, de pagina indexeren moet beginnen en op welke positie het wordt gebruikt. Bovendien, A-PDF Number Pro is in staat om zowel in het Arabisch en Latijns-nummers, de laatste zijn in hoofdletters als in kleine letters om uit te kiezen. De kleur van het paginanummer, de gebruiker is grotendeels vrij, als een prefix zou einzutragendes. Daarnaast zet je A-PDF Number Pro via pull-down menu het lettertype voor de gevestigde nummering.

conclusie

A-PDF Number Pro daaropvolgende nummering PDF-documenten om een ​​eenvoudige routine taak. Zo is de software kan ook overweg meerdere documenten in een keer, heb je genummerde zelfs grote PDF-collecties als wildvuur.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Na het installeren van A-PDF Number Pro gebruiker moet de software met de meegeleverde in de bijgevoegde tekstbestand serienummer binnen de 24-uurs promotie periode als freeware te activeren. Om een ​​actieve internetverbinding nodig.

Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits. Een PDF_Number_Pro_2

map