Net als de werken yaBeat zoeken?

over de yaBeat zoeken nodigen muziekliefhebbers YouTube-video's als MP3-of MP4 naar beneden, horen en zien muziek en video's online en maak een goede muziekcollectie samen. Zoals hieronder te zien, als yaBeat zoeken en downloaden van MP3-functie!

yaBeat zoeken & MP3 Download gemakkelijk gemaakt!

yaBeat als YouTube downloader en converter biedt een handige manier om nummers van video-sharing sites te downloaden en ze converteren naar MP3-formaat. Op de yaBeat Web App op de top van een zoekvak kan worden gezien. Iedereen op zoek naar een specifiek nummer, draagt ​​de gewenste titel en selecteert vervolgens de vermelde raakt de juiste resultaat.

yaBeat zoekenyaBeat zoeken: Voer het gewenste nummer in het zoekveld en kies een van de hits! (Screenshot: Redactie)

De videoclips van YouTube en andere film sites zoals Vimeo, Dailymotion, Vevo & DailyMotion. Optioneel beschikbaar als yaBeat MP3 als het audioformaat of MP4-videoformaat. De behandeling van de muziek zoek-en-Batchconversie motor yabeat is eenvoudig: Kies het gewenste nummer en selecteert export formaat en klik op Downloaden. De zoekopdracht kan direct in de browser of op de yaBeat app via smartphone of tablet worden uitgevoerd.

yaBeat Top Bladeren 100 download charts

Als alternatief kan de gebruiker te zien Toplisten en download charts op yaBeat. De yaBeat grafieken geven de momenteel meest populaire muziek video's. de video clips in MP3-nummers kan worden omgezet in een touch. De yaBeat Top 100 te voorzien muziekliefhebbers met de op dat moment trendy muziekvideo's. Titel, artiest en download snelheid worden getoond in een lijst. Wie klikt op het kleine icoontje achter de download snelheid, de bijbehorende videoclip wordt als MP3-song. De nummers worden opgeslagen op de gebruiker opgegeven map downloaden en overgebracht naar mobiele apparaten.

yaBeat Zoeken Top100Browse yaBeat Top 100 download top en de belasting! (Screenshot: Redactie)

Muziek zoeken in de app yaBeat

direct Hier kan de gebruiker van de mobiele applicatie out kan zijn yaBeat downloads te beheren en af ​​te spelen daar ook: nog eenvoudiger het zal werken met de yaBeat app. Via batch worden tegelijkertijd desgewenst meerdere nummers of hele albums geladen. De YouTube Converter gaat uit van de titels van de tracks automatisch.

In de yaBeat app, zijn er drie opties om uw eigen favorieten als geluids- of video-bestand te vinden. Of de gebruiker kopieert de link naar de gewenste clip van de respectieve video portal en voegt het in het zoekvak, dit selecteert de top 100 lijst van de meest populaire nummers, of gebruik de yaBeat zoeken om te zoeken naar artiesten, albumtitel, of de song. maar zijn een beetje verontrustend, helaas, die vervelende advertenties en pop-ups.

iTunes charts met YouTube-video's naar de officiële Top 100 van iTunes

In aanvulling op de yaBeat Top 100 chart is er de iTunes charts zogenaamde. Dit is de YouTube-video's op de officiële Top 100 van iTunes. Op verzoek yaBeat zet hier alle video's in MP3-bestanden.

map