Gratis kijken films en series, wanneer je wilt? Een nieuwe streaming provider belooft, namelijk volkomen legaal. Wat is Watchbox en waar komt het vandaan? We hebben het probleem onderzocht en u meer vertellen hier.

Wat is WatchboxNog steeds een streaming dienst? Wat is nu precies Watchbox? (Afbeelding: Screenshot RTL / Redactie)

Maar wat is eigenlijk Watchbox?

Watchbox kortom, is een streaming dienst die wordt georganiseerd door RTL en is beschikbaar via de browser, Watchbox app voor Android en iOS, evenals verschillende andere mogelijkheden - en helemaal gratis. De vangst: ik heb je nodig in tussen tal van uitzicht reclame. Maar first things first:

Conceptueel Change: Watchbox lost Clipfish uit

Achter Watchbox en Watchbox app verbergt de weg, eigenlijk een oude bekende. RTL heeft in feite veranderde het concept van haar YouTube-achtige video portal Clipfish fundamenteel en vervangen door de nieuwe naam door middel van een streaming-dienst. Quasi Netflix in gratis.

Wat is Watchbox MoviesVeel minder bekende, maar ook met sterren bezaaide films en series kunnen worden ontdekt. (Afbeelding: Screenshot RTL / Redactie)

Zo Clipfish bouwt samen met het idee, met usergeneriertem inhoud en korte clips van het RTL-programma een rivaal van YouTube, begraven. Sinds enige tijd anime en diverse andere programma's en films hebben er verbleven steeds verscheen. In deze serie en film streaming men wil nu concentreren onder een nieuwe naam. Dat moet de vraag "Wat is Watchbox?" Antwoord principe.

Ongeveer 1.400 films en 3.500 afleveringen van verschillende series zijn beschikbaar voor het ophalen van de portal start. maar meer om te volgen. Zeker RTL zal ook nu en dan variëren van het aanbod tussen elke. De genres die hoofdzakelijk geëxploiteerd worden zijn science fiction, anime, horror, onafhankelijke films, evenals komedies, thrillers en shows. In een totaal van 25 categorieën, hebben de organisatoren de inhoud verdeeld.

Wat is Watchbox RegistreerRegisteren en je moet niet per se je - maar het heeft voordelen. (Afbeelding: Screenshot RTL / Redactie)

Reclame kan lastig zijn - maar de kwaliteit is goed

Het project wordt gefinancierd door reclame - en op zijn beurt, kan worden toegevoegd een beetje vervelend. Want het niet wordt uitgezonden alleen in de films of series afleveringen commercials. In plaats daarvan wordt de stroom meerdere malen onderbroken voor reclame. En dat doet denken aan zeer klassieke naar de televisie.Daarnaast kunnen alle content alleen in de Duitse versie worden bekeken. Original is niet beschikbaar op Watchbox ver. Om die ervan overtuigd dat de kwaliteit van de stroom is meestal - zolang je een goede internetverbinding hebben.

Kijk kunt u Watchbox de juiste Web app in de browser en op tv NU, die Watchbox app voor Android en iOS en Amazon Fire TV, Xbox One, Apple TV en diverse Smart TV's. Log in Je hoeft niet je doet absoluut - maar met een account kunt u een lijst van nog te kijken inhoud en collecties te investeren om bij te houden kijken. Daarnaast kun je zelfs als je een pauze te nemen, blijven om later te kijken naar de juiste plaats.

Wat is Watchbox SmartTVWilt u toegang krijgen via een SmartTV inhoud aan meer dan 16 jaar, moet u een bewijs van leeftijd te geven. (Afbeelding: Screenshot RTL / Redactie)

streamen met of zonder registratie

Meld je kunt kijken door het invoeren van uw e-mailadres en een wachtwoord. Optioneel kunt u nog steeds de voor- en achternaam te geven. Als uw zaak heeft, kan een Clipfish rekening van nut zijn. Alleen het wachtwoord moet je veranderen.

Maar zal u ook de inhoud van 16 op een SmartTV, uw behoefte aan een account-ID, waarmee je je op de website kunt maken kijken. Je moet dan aangeven of uw identiteitskaart - die niet wordt opgeslagen en is alleen voor het verifiëren van uw leeftijd. Vervolgens kunt u kiezen of u een pincode te maken. Dit is handig als kinderen leven onder de 16 jaar in het huishouden die niet bestemd zijn gewoon toegang tot de inhoud te verkrijgen van 16 jaar.

Dus wat is Watchbox? Een gratis streaming service van RTL, waarvan sommige inhoud levert kant, die normaliter niet gevonden, maar ook top series en films in de portefeuille - maar gefinancierd met vervelende reclame. Als dat doet er niet toe, kan zeker een kijkje nemen. Kost 'ja niets.