Downtown Showdown Hack: diamanten dertien in een dozijn?

Die op een Downtown Showdown Hack valt voor, is meestal teleurgesteld. In plaats daarvan virussen diamant & Co. Hier instructies over hoe om volledig te worden zonder schadelijke goederen aan de Mogul!

Na het downloaden van Downtown Showdown app en eerste game beweegt wordt snel duidelijk maar één ding telt: sprankelend, glinsterende stenen. Ze zijn in het spel meer dan zeldzaam, maar kan worden gekocht als een premium valuta als in-app aankopen. Degenen die willen om geld te investeren, maar moet zeker proberen niet de circulerende op het netwerk hacks en cheats!

Downtown Showdown Hack & Cheats blijken te zijn pure vervalsingen

Nauwelijks is een spel voor het eerst verscheen dubieuze deals in het netwerk al verschijnen: De pagina's zijn vergelijkbaar in een significante manier: door middel van een slider, het bedrag van de vereiste middelen - edelstenen, Taler, energie, etc. geselecteerd. Naar aanleiding van de gebruiker moet zich aanmelden met de bankgegevens. En hij gaat zijn privé-gegevens, maar wordt beloond met noch edelstenen Taler noch energie. Zelfs instrumenten die moeten worden geïnstalleerd, waardoor alleen virussen en Trojaanse paarden in plaats daarvan beloofde rijkdom. Ook de Downtown Showdown Hack, die wordt aangeboden op sommige sites, valt in deze categorie van dubieuze aanbiedingen.

Downtown Showdown HackDeze hack Downtown Showdown Hack werkt angelblich na het invoeren van de gebruikersgegevens.

functioneert op dezelfde vermeende bedrog; momenteel zijn er codes die beschikbaar zijn ook gratis zonder registratie of software te downloaden diamanten. Voor Downtown Showdown die moet dit:

  • 100 Diamonds: OZ_QAvItT83Ja
  • 650 Diamonds: HI_qNfQi2fgXT
  • 1100 Diamonds: QR_hYCVMtWX6H
  • 3400 Diamonds: HR_JsKd6GfJgp
  • 6000 Diamonds: OE_RUBXWI7Brq

Om de cheats te activeren, zijn ofwel geklikt in het niets leidt koppelingen of pagina's zijn verdeeld over drie verschillende sociale netwerken. Maar de Spelen rekening blijft onveranderd ondanks alle inspanningen.

Zonder hacks en cheats om diamanten en een bloeiende stad

Iedereen die wil om u te helpen naar de overwinning zonder Downtown Showdown Hack zijn team kan dat te maken hebben met tactische ontwikkeling en een beetje economische vaardigheid. Vooral in het begin is er de diamant nog steeds snel en met weinig inspanning. Hiervoor is de takenlijst linksonder rand van het beeld te verwerken. Er zijn algemene, dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Met elke taak vervuld is er een beloning. Men moet de verdiende diamanten eerst op te slaan en werden niet gebruikt voor een snelle afwerking van gebouwen. Ten eerste moet de bevolking snel groeien. Om de een als vele huizen moeten worden gebouwd en geplaatst op de andere decoraties. De decoraties zorgen voor tevreden burgers en een groeiende bevolking. Zij worden het best gerangschikt zodat zo veel huizen profiteren. Bovendien moeten alle bestaande gebouwen en de decoraties worden opgewaardeerd tot het maximale niveau. Zoals bij elk gebouw spel om vooruit te sneller met de juiste hoeveelheid tijd te krijgen. Vooral aan het begin van het spel het loont om de winst vaak te verzamelen. In de loop van het spel langer met de bevorderd en re-verdiende gebouwen en productie-sites nemen vaak totdat je inkomsten kunt verzamelen.

map