Little Alchemy 2 tips en strategieën - geen oplossing!

Little Alchemy 2 tips en strategieën – geen oplossing!

met bepaalde Little Alchemy 2 Tips heeft uw onderhoudend combinatie in het spel garanties zonder te bedriegen met oplossingen. Grips gebruiken en combineren smart is het motto! Hier vindt u meer informatie!

Little Alchemy 2 TipsMet Little Alchemy 2 tips kom je doorgaan zonder oplossing. (Foto: recloak / Redactie)

Met Little Alchemy score 2 Tips

The Little Alchemy 2 app en de webversie verslavend – zo veel als je waarschijnlijk al gemerkt nu. Ruim 600 combinaties zijn nu beschikbaar. Wie ongestructureerde aan de hand is, wanhopig snel. Uit pure wanhoop online te zoeken naar oplossingen, maar helaas bevordert ook het spel niet echt.

Maar er zijn bepaalde trucs waarvan de toepassing u nog steeds geen oplossing te brengen en Cheaterei en vreugde gegarandeerd het spel houdt.

Zoals zal toetreden

Het eerste dat u een nieuw item of Item zou moeten maken: Er combineren met zichzelf. Dat werkt niet met alle items, maar het is altijd de moeite waard de eerste poging. Heb je op deze manier een nieuw item, is het meer direct combineert met zichzelf.

De groepering van de items in de Encyclopedia geven een indicatie van wat u kunt combineren als.

Little Alchemy 2 Tips EncyclopediaEen blik in de encyclopedie hulp nu en dan. (Foto: recloak / Redactie)

blijven nieuwe items op het veld

Als u nieuwe items te maken, behoudt u slechts één keer in het veld arbeid en ze te combineren met andere nieuwe items.

Extra tip: Om een ​​item te verdubbelen, typ het tweemaal. Nu als u een van hen te combineren en krijgen een nieuwe, dus nog een tweede vorm zit in het veld arbeid.

Items die niet meer verder kan gecombineerd worden overigens uit de lijst en dan alleen te vinden in de encyclopedie. Hierdoor blijft het oppervlak min of meer netjes.

Little Alchemy 2 Tips BeschrijvingHet item beschrijving is vaak als een kleine puzzel die advies over andere mogelijke combinaties geeft. (Foto: recloak / Redactie)

onderzoeken items nauwkeuriger

Kijk naar de uitleg van de items in de encyclopedie – omdat ze zo nu en dan hoe je kunt gaan verraden.

Gereedschappen zoals gereedschap en hamer kun je het gebruiken om iets van een grondstof te bouwen. Container en de bouw (Huis etc.) omvatten dingen of wezens. Wees er rustig creatieve – sommige combinaties zijn verre van echte wetenschap en zorg ervoor dat u verbazen. Referenties zijn er maar al de dagen tot de popcultuur.

U kunt ook vergelijken met een vriend of speel het spel op twee platforms – want de punten opnieuw en opnieuw gesplitst, zijn er talloze verschillende manieren. Op een platform voor te stellen heb je waarschijnlijk een heel andere dan op de tweede.

In geval van nood: Notes – of nog de volledige oplossing

Als uw tijd, maar niet partout vordert, zijn er in het spel de mogelijkheid om notities te gebruiken. maar op basis van uw huidige voorraad. Daarom moet je nooit tegelijk gebruiken uw tips, omdat ze anders niet-specifiek.

Maar als het kan gewoon niet op te gaan en je niet helpen, de Little Alchemy 2 tips, je hebt nog steeds de volledige optie oplossing te raadplegen. En we hebben voor u – maar ook niet helemaal compleet (we zelfs nog gooien en er is altijd iets nieuws te doen). Maar om te beginnen …

  • Little Alchemy 2 Oplossing: Wat hoe te combineren?
map