Veelzijdige tool voor netwerk-diagnose voor gratis

Veelzijdige tool voor netwerk-diagnose voor gratisAgataSoft PingMaster Pro helpt gebruikers om toezicht te houden en te diagnosticeren netwerken. De tool gebaseerd op IP vraagt ​​controleert de beschikbaarheid van gastheren zoals servers en routers die zijn aangesloten op het LAN of internet.

Diagnostisch hulpmiddel voor netwerk monitoring

AgataSoft PingMaster Pro informatie in het hoofdvenster de status van elke bewaakte IP-adressen met de kleurcode groen, geel en rood. De kleur groen wordt geassocieerd met het functioneren verbindingen, Geel geeft tijdelijke problemen bij het opzetten van een verbinding, terwijl rood geeft kritieke fout. AgataSoft PingMaster Pro draait geruisloos op de achtergrond en voert automatische besturing van het netwerk en alle apparaten die zich daarin door. Het programma stuurt ICMP verzoeken en meet de gemiddelde responstijd. Als een apparaat of server niet beschikbaar is, zal onmiddellijk een waarschuwing naar de systeembeheerder gestuurd. Als een apparaat / server niet kan aanvaarden ICMP verzoeken, PingMaster Pro biedt SNMP-controle of om een ​​HTTP-header vragen om de responstijd te meten.

conclusie

Met AgataSoft PingMaster Pro houden beheerders verbindingen met servers, routers, switches, en de individuele PC's of websites in het achterhoofd. Basiskennis van netwerktechnologie gebruikers helpen om het meeste uit van de diagnostische software eruit te komen.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: Na het installeren van AgataSoft PingMaster Pro-gebruikers kunnen de software gebruiken met de file "Activate.exe" ontgrendelen van de volledige versie binnen de 24-uurs actieperiode.

Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits. Agatasoft_Pingmaster_Pro_2

map
Adblock
detector