Gelukkig, het is veel gemakkelijker, Sky kondigen Ticket in staat zijn, zoals het geval is met de reguliere Sky-jaarabonnement. Toch is er veel te overwegen. Hier vindt u meer informatie!

Sky kondigen TicketSky kondigen ticket - als je gewoon wilt om zich te ontdoen tickets te krijgen, kunt u nu de online te maken. (Foto: Sky / Redactie)

Sky kondigen ticket - de voordelen?

Voor een korte tijd Skys maandelijks pakket aanbieding is een goede zaak - vooral als er een deze mooie kortingen opnieuw. Daarnaast is het handig om te kunnen grote series, films en sportevenementen kijken op Sky ticket app op de weg. maar na de actie maanden Tickets sloeg snel met vrij fors maandelijkse kosten te boeken - in het bijzonder de sport-ticket kan duur zijn. Op de lange termijn is het de moeite waard niet helemaal.

Wie ziet er slechts licht Sky toch, dus na te denken over een beëindiging veilig. En wie is nog steeds vol van het en zal blijven om de dienst te gebruiken in de toekomst ook moeten overwegen of er sprake is van een "correct" Sky-jarig abonnement is niet meer de moeite waard. Immers, er zijn nog meer mogelijkheden - maar tegen het verlies van flexibiliteit ten aanzien van de beëindiging.

Tickets zijn flexibel - zelfs met de beëindiging?

Wat Sky ticket zo interessant merken ten opzichte van zijn grote broer voor velen, is flexibiliteit. Zo kan nu al afmelden volgende maand een geboekte ticket - als u een volle maand minimum contractduur althans op het eerste geboekt ticket had. Dus het maakt niet uit wanneer je hebt geboekt - de eerste maand wordt geacht pro rata, het tweede volledige.

maar na dat kan altijd worden beëindigd op vier weken met een periode van zeven dagen aan het einde van de maand. Belangrijk hierbij is het einde van de maand. Individuele gegevens bestaat niet voor Sky ticket.

Kondigt u niet, het abonnement wordt steeds verlengd met een extra kalendermaand.

Het is mogelijk om alleen de individuele tickets te annuleren. Maar Optioneel kun je ook alle boek later af te melden als er nieuwe nodig - bij Sky, dat is in de rekening gewoon "terug beëindiging te nemen". Of je hele maakt een einde en laat uw account te verwijderen.

De dagelijkse en wekelijkse tickets: Hier, het hele ding ziet er anders uit - Voor de sport dagelijkse en wekelijkse tickets die u nodig heeft verder niets te doen. Dit betekent niet automatisch verlengd, maar gewoon te beëindigen.

Sky kondigen ticket onlineis vrij eenvoudig online annuleren. Uw account blijft maar. (Foto: Sky / Redactie)

Hoe kan ik losse tickets annuleren?

Als je slechts enkele - of alle - willen om zich te ontdoen van tickets, maar de optie moet worden opengelaten om terug te keren, kunt u alle gemakkelijk online:

  1. Inloggen U een op skyticket.sky.de.
  2. Top Rechts vindt u de vermelding "Mijn account". Klik erop om.
  3. U krijgt nu een overzicht opgenomen die tickets zijn aan de gang en wanneer je ze kunt annuleren. Door te klikken op "Ticket quit" U heeft aangekondigd dat ticket. Maar tot de vervaldatum van de minimale termijn kunt u doorgaan met de service te gebruiken. Sky vraagt ​​dan om een ​​beetje feedback. Na dat, kunt u altijd teruggaan en het reserveren van kaartjes weer.

Sky kondigen ticketbevestigingNatuurlijk, Sky aangevraagd voor bevestiging weer te zien als je echt zeker dat u ... (Foto: Sky / Redactie)

andere manieren

Op dezelfde manier kunt u ook dezelfde bellen op Sky en kondigen tickets: Het selecteert 7-23 uur, het telefoonnummer 0180 611 00 00. Dit is echter, moet je de dop van 20 cent vanaf een vaste lijn, via mobiele applicatie U betaalt een maximum van 60 cent. Het klantnummer en PIN moet je klaar.

Ook kunt u per fax een korte sollicitatiebrief Sky kondigen ticket. Hier moet u aangeven:

  • Naam en adres en klantnummer
  • De huidige datum
  • handtekening

Als een sollicitatiebrief is prima om te schrijven dat u wilt zo snel mogelijk uw Sky-ticket contract in de tijd te annuleren. Je moet zoeken of een schriftelijke bevestiging van de opzegging, inclusief ontslag.

De hele zaak gaat naar Sky Duitsland, Customer Service, 22033 Hamburg (Exact adres!) Of per fax aan 0180 6886 0000, best met de levering rapport aanvraag.

Desgewenst kunt u nu uw sollicitatiebrief via e-mail naar [email protected] Verzenden. Ook hier, maar je moet een schriftelijke bevestiging van Sky bestaan ​​om.

Heel eenvoudig kunt u melden op Aboalarm hier.

verwijdert u het gehele account

Om de hele Sky ticket account te verwijderen is een beetje omslachtig - er is een bijbehorende knop alleen als de login niet goed werkte. Kunt u inloggen om u regelmatig, vindt u zo'n knop onder "Mijn Account" niet langer namelijk merkwaardig vinden.

Als je kunt schriftelijk, maar je kunt proberen om duidelijk de account aan te maken door uw zin "Wilt u ervoor zorgen ook dat mijn account wordt verwijderd." toebrengt. Laat u ook dit Sky bevestigen. Zo kunt u Sky ticket te beëindigen zonder behoud van verontreinigde locaties.