Pictogrammen: Desktop verandering font color

Windows kleuren de etikettering van de pictogrammen op het bureaublad meestal wit. Als men gebruik maakt van een heldere behang, zal het moeilijk met de leesbaarheid zijn. Een kleine freeware tool biedt flexibiliteit in de omgang met pictogrammen.

Desktop font color en de problematische leesbaarheid

Hoewel Windows XP, Vista en 7 automatisch het lettertype wijzigen kleur van de pictogrammen op het bureaublad, maar alleen als een functie van het feit of een lichte of donkere achtergrond is ingeschakeld. Windows XP geeft in een donkere achtergrond, een witte font color en met een lichte achtergrond een zwarte kleur. Windows Vista en 7 gebruiken schaduwen voor een betere leesbaarheid. Als het behang, maar gespikkelde of hij heeft een helling, deze mechanismen te bereiken hun grenzen. Dit kan worden voorkomen met de freeware tool Iconoid.

Iconoid past desktop font color aan

De slanke Freeware Iconoid gemist ieder schilderij desktop font - volgens de wensen van de gebruiker. Wij nemen u stap voor stap door de kleurverandering:

  • Installeer Iconoid en voer het uit met beheerdersrechten.

  • Klik achter "tekstkleur" op het gebied van kleur en het gewenste pictogram lettertype kleur te selecteren.

  • beneden "Icoon Achtergrond" maken de achtergrond van de Schrift. "doorzichtig" voegt het gebruikelijke transparante achtergrond terwijl "solid Color" een vaste achtergrondkleur bepaald. veranderen font color - Iconoid

Problemen met desktop font color: Schakel transparantie

Vooral met een witte achtergrond graphics transparante font color kunnen afleiden. In Windows kunt u ze uitschakelen, zelfs zonder een extra hulpmiddel. Wij verklaren dat de nodige stappen voor Windows XP en Win 7. Windows XP: Windows XP transparantie font color

  • Klik met de rechter muisknop op de werkplaats en selecteer features.

  • Ga naar het tabblad verlengd en bel in de omgeving "systeemprestaties" de instellingen op.

  • Verwijder het vinkje Slagschaduwen voor pictogramlabels op het bureaublad en klik op OK. Windows 7:

  • telefoontje begin te geven in een zoekvak "vertegenwoordiging" en klik op de zoekresultaten presentatie en de prestaties van Windows aan te passen.

  • Schakel het vinkje naast de optie Slagschaduwen voor pictogramlabels op het bureaublad. Accepteer de instellingen met OK.

Pictogrammen op het bureaublad te herstellen en meer

We leggen in andere berichten, wat kunt u doen als uw pictogrammen op het bureaublad verdwenen ** zijn ** en hoe u de ** ** Icon positie op te slaan.

map