Skip-Bo Instructies: Hoe het kaartspel app

Skip-Bo Instructies: Hoe het kaartspel app

De populaire kaartspel is digitaal te gaan, en wordt geleverd in een nieuw ontwerp aan de smartphone, de Skip-Bo Instructions maar is niet veranderd. Iedereen die wil weer opfrissen van de regels, lees dan hier!

Als de mogelijkheden voor Skip-Bo ‘s middags met de hele familie of gewoon ontbreekt gewoon de kaarten zijn niet bij de hand, kunt games Joyous gebruiken om de Skip-Bo app dan voldoende vervanging te downloaden. De officiële kaartspel app kan ook veel een gom-achtige minuten te verdelen in de trein, in de auto reizen of in de wachtkamer. Nieuw en bijzonder opmerkelijk is de kleurrijke ontwerp van de app die werkt zelfs met geanimeerde tegenstanders. Bleef de regels zijn. Met wie bleef ze slechts vaag herinnerde die krijgt een opfriscursus hier.

Skip-Bo InstructionsRegels niet langer in het hoofd? Met instructies onze Skip-Bo’s worden snel gameplay. (Foto’s: Redactie / screenshots)

Skip-Bo Instructies: Doel en de voorbereiding van het kaartspel

Net als bij de originele game, moet de gebruiker de app ook eerst proberen zich te ontdoen van zijn kaarten te krijgen. Voorwaarde hierbij is: De kaarten worden opgeslagen als de volgorde 1 tot 12

Bereidingen zoals schudden en de kaarten zijn afkomstig van de spelers en uitgevoerd door de app. Afhankelijk van het aantal tegenstanders spelen tegen de speler, het aantal kaarten varieert. De Skip-Bo gebruiksaanwijzing staat in twee, drie of vier spelers elk krijgt 30 kaarten. Zijn er vijf of zes, krijgt slechts 20 kaarten aan elke speler stacks. De kaarten worden in eerste instantie verborgen voor elke speler, dan moet iedereen de bovenste kaart te onthullen. Skip-Bo Karten overigens fungeren als een wild card.

  Skip-Bo Instructions: How the card game app

Skip-Bo kaartnummer InstructionsAls twee, drie of vier spelers over, iedereen krijgt 30 kaarten. Vijf of zes moment zijn er 20 per hoofd.

In het midden van de tafel, worden de resterende kaarten ook opgeslagen gedekt. Dit is de zogenaamde cards Stock waarop spelers kunnen gebruiken tijdens het spel. Vóór elke speler ook de speler stack is gebouwd en opgeruimd ruimte voor maximaal vier hulpstack per speler.

Wat betekenen de Skip-Bo kaartspel?

Spelers stack: In eigen spelers de app stack wordt getoond aan de deur. De stapels van de tegenstanders worden weergegeven voor de gamer aan de linkerkant. Een belangrijke regel van Skip-Bo handleiding is dat tijdens het spel, maar een kaart van deze stapel kan worden onthuld. De app toont ook hoeveel kaarten nog in het dek. Offline in het fysieke spel, elk kunnen uiteraard zelf bepalen waar hij legt zijn stapel kaarten het meest.

Kaarten Stock: De stapel wordt gevormd uit de resterende kaarten, is het de spelers als een tekening stack beschikbaar. De foto toont de stapel achterblijft in het midden naast de groene vijf.

Verwerpingsstapel: Het midden van de tafel is geschikt voor vier aflegstapel. Deze kan slechts 1 of overslaan-Bo card start, die als het ware als een. In deze stapels worden de rijen 1 tot 12 nu gevormd. Als de 12er-serie vol is, worden de kaarten van het bord verwijderd en een nieuwe serie kan er worden gestart.

Hulpstack: Elke speler heeft de optie om vier extra stack te vormen, evenals de originele Skip-Bo. De Skip-Bo gebruiksaanwijzing geeft geen specificaties met betrekking tot kleur of volgorde als storten. Maar het kan nog steeds worden afgespeeld alleen de bovenste kaart.

  SKIP-BO Instruções: Como o aplicativo jogo de cartas

Skip-Bo manual deckDe stacks hebben een vaste plaats in de app. Dit ziet er netjes.

Skip-Bo spel te starten in de app

De eerste speler neemt het begin vijf kaarten van de vloer. Deze worden weergegeven op de linker zijkant van de speler. Is een 1 of Skip-Bo-kaart onder de kaarten of op de spelers te stapelen, kan hij de eerste aflegstapel te openen. De speler is zo lang op de trein als het kaarten kunnen opslaan. Als alle vijf kaarten in de hand ingediend, trekt hij de volgende vijf. de speler wil of niet kan blijven spelen, legt hij een kaart uit zijn hand en duwt ze open op de afvalberg. Nu de trein aan de volgende speler.

je terug op de serie bent, zegt de Skip-Bo instructies die je moet opnieuw vullen tot vijf kaarten kaarten in zijn hand. Nu kan de speler zoveel kaarten mogelijk opnieuw te verdelen op de aflegstapels. Hij mag zijn hand kaarten, de kaarten uit de top van de afvalberg, en bij zijn spelers te stapelen.

Skip-Bo manual leaderboardEen ranking gemotiveerd in de app om te spelen. Offline er geen in deze vorm, natuurlijk.

Elke kaart brengt aan de speler een punt. De winnaar, die voor het eerst geleegd zijn spelers stapelen. Wie huurt het bijzonder knap in Skip-Bo-gaming met de app, kunnen worden betrokken bij de bovenste regionen van het leaderboard!

map