Videobewaking via de webcam met motion

Videobewaking via de webcam met motionZebra-Media Surveillance System gebruikers controleren hun gebouwen via het web of het IP-Cam. De bewakingscontroles parallel een onbeperkt aantal camera en waarschuwt de gebruiker als het ontvangstgebied plaatsvindt onder verdachte.

Videobewaking via de webcam met motion

Deze melding is de Engels-sprekende begeleider van ofwel via SMS, MMS of e-mail. Zodat niet iedere zwerfpoes alarm slaat, Zebra Media bewakingssysteem verschaft voor elke aangesloten camera afzonderlijk instelbare gevoeligheid raster.

Videobewaking via het web & IP-cam met motion

Daarnaast Zebra Media Surveillance System registreert zijn opmerkingen over de vraag als bestanden worden geïntegreerd, afhankelijk van de instelling die teksten, watermerken of timestamp. Even selecteerbare compressieverhoudingen garanderen dat de hoeveelheid gegevens valt niet te overdreven. Wachtwoordbeveiliging voor opnames te voltooien de monitoring tool.

Schakel gratis de volledige versie:

Let op: In het zip-bestand van deze gratis volledige versie vindt u een bestand genaamd Activate.exe vinden. Na installatie van het hoofdprogramma gewoon dit bestand om de volledige versie te ontgrendelen uit te voeren. Daarnaast is de opstelling biedt een programma met de naam Software Informer installeren. Deze tool is niet vereist voor de functie van de gratis volledige versie. Sommige virusscanners Software Informer kan leiden tot zogenaamde heuristische hits.

map