Net als bij een soort van file manager kan worden gepersonaliseerd met de IrfanView Thumbnails kopiëren foto's en te verplaatsen. Ontdek nu, had gedaan! Afgezien van Adobe Photoshop en de gratis open source tegenhanger GIMP zijn er op de markt tal van andere beeldbewerkingsprogramma's en programma's voor het management. Een van de meest bekend om zijn besturingssysteem platform Microsoft Windows is IrfanView. Hier kunt u gratis downloaden IrfanView.

IrfanView Thumbnails maakt Bildveraltung efficiënter

Van de beeldbewerkingsfuncties in deze afbeelding Software enigszins beperkt in vergelijking met Photoshop en Co, maar het freeware programma scores met een functie genaamd IrfanView Thumbnails, die hieronder in meer detail beschreven. Strikt genomen gaat het om met IrfanView minder een beeldbewerkingsprogramma dat concurreert met Adobe Photoshop of GIMP, maar eerder een beeld programma voor het bekijken en beheren van foto's. Toch opties voor het bewerken van afbeeldingen worden geïntegreerd op een kleinere schaal. Echter, de belangrijkste focus ligt op het bekijken en beheren van foto's. Het beheer van foto's is de functie genaamd IrfanView Thumbnails. Hoewel dit niet een aparte toepassing van het beeld programma IrfanView Thumbnails opent in een nieuw venster. IrfanView Thumbnails

eenvoudig foto's van de miniatuur functie verzenden via e-mail

Ten behoeve van deze functie thumbnail Het is de op de foto om het management te maken onder het Windows-besturingssysteem nog efficiënter, want het brengt meer functies dan de Windows Verkenner. Bijvoorbeeld, worden gekopieerd niet alleen foto's van miniaturen verhuizen, verwijderd en opnieuw, maar het kan het ook gebruiken gunstig stuurde foto's via e-mail zijn. Ook is er zeker afbeeldingen laden vanuit een tekstbestand of te uploaden naar een FTP-server. een Diavoorstelling met vorgher geselecteerde beelden zullen ook worden vereenvoudigd door IrfanView Thumbnails.

IrfanView sinds 1996 op de markt

ontwikkelde het beeld programma Irfan Skiljan, vandaar de naam IrfanView, een samenstelling van de voornaam van de ontwikkelaar en het Engels woord visie, die vertaald betekent zoveel als advertenties, uitzicht ,, uitzicht. In feite is de naam beschrijft heel goed de belangrijkste kenmerk van het programma: IrfanView is eerst en vooral een computer programma voor het bekijken van beeldbestanden. De eerste versie verscheen in 1995. Een jaar later, de eerste definitieve versie 1.70 werd uitgebracht, was het alleen in het Engels. Twee jaar later, de eerste versie kan op de markt, die in het Duits ook beschikbaar was. Sindsdien Irfan Škiljan IrfanView evolueert in het Duits en Engels. IrfanView Thumbnails Voorbeeldauto

Logo shows run-over cat

Naast het weergeven van veel gratis grafische formaten zoals JPG, GIF, TIFF of PNG, de software ondersteunt ook een aantal andere multimedia formaten zoals MPEG, MP3, Ogg en FLV. De beeldverwerking vervagen, verscherpen, negatief, kleur veranderen en speciale functies, zoals het verwijderen van de rode-ogen-effect of het creëren van panoramabeelden. Onder andere functies Het programma logo, overigens, is een run-over cat.