Whatsapp beelden op SD-kaart om ruimte te besparen en te creëren

Whatsapp beelden op SD-kaart om ruimte te besparen en te creëren

Whatsapp beelden op SD Card: Hoe naar de locatie van de ontvangen foto’s te veranderen en vinden ze daarna weer. Hier zijn de instructies stap voor stap voor uw inzage!

Echter, de optie is alleen beschikbaar na het downloaden van de foto’s door WhatsApp voor Android op het geheugen van het apparaat. Een automatisch de foto’s opslaan op een geheugenkaart is op dit moment alleen mogelijk met rootapparaten. Ook Apple-gebruikers moeten het doen met de ingebouwde geheugen, omdat de iPhone biedt geen ondersteuning voor SD-kaarten.

WhatsApp beelden naar SD verhuizen: Hoe

Deze stappen moeten worden uitgevoerd:

  1. Ten eerste moet de galerie en hier de folder WhatsApp worden geopend. (Hier kunt u alle foto’s die u door de boodschapper hebben ontvangen te vinden.)
  2. Open nu het menu (achter de drie puntjes) en selecteer de optie Move.
  3. Naar aanleiding van de beelden kunnen worden geselecteerd door te tikken om te worden verplaatst naar de SD.
  4. Wilt u afbeeldingen naar SD alle Whatsapp besparen, kunt u een vinkje zetten in het vakje voor Select All.
  5. In de onderkant van het scherm weer verplaatsen van de optie verschijnt – om dit te kiezen – verschillende albums in de selectie kan worden verplaatst.
  6. De SD-kaart als opslag selecteren, worden geselecteerd op dit punt in de map met de positieve (in de rechterbovenhoek van het scherm). Hier zowel een nieuw album wordt gemaakt als gebruikt om te schakelen tussen het interne geheugen en de geheugenkaart.
  7. Nu slechts op Opslaan en de geselecteerde Whatsapp beelden op de SD-kaart.
  Een slimmere WhatsApp-status in het Engels anyone?

Whatsapp beelden op SDWhatsapp Beelden kunnen worden verplaatst na het downloaden naar SD-kaart. (Screenshot: Editorial.)

Dankzij een Roots automatisch beelden op SD-WhatsApp slaan

Maar wie eigenaar is van een gerootetes apparaat kunt opgeven als locatie voor WhatsApp afbeeldingen rechtstreeks naar SD-kaart. De app FolderMout, kan worden verplaatst met de beide apps ook diverse gegevens naar de geheugenkaart helpt. Echter, het gereedschap te worden behandeld met de nodige voorzichtigheid: Sommige gebruikers verdwenen data of ze kunnen het apparaat niet opnieuw op te starten na de installatie. Vooral onder Android Nougat is het steeds gekomen om problemen met de app. Daarom doen we niet op dit punt door het downloaden van de app.

Overigens WhatsApp werkt met hun eigen informatie al in het achterhoofd naar de Boodschapper draaien op de SD-kaart. Op de website staat: We zijn bezig om onze app grootte en geheugengebruik te verbeteren. Er zijn technische obstakels die niet toestaan ​​dat wij onze applicatie op te slaan op een SD-kaart.

Whatsapp beelden op SD-spoedig mogelijk?Kan WhatsApp binnenkort worden gebruikt door de SD-kaart? (Foto: WhatsApp)

Wanneer dat het geval zal zijn en of de functie ooit is gebouwd, is – hoewel niet in zicht – in termen van het verkrijgen van nieuwe opmaakopties en emoji aangeboden door de Messenger bijna dagelijks.

map