WhatsApp kerstgroet: Funny Sayings & Videos

WhatsApp kerstgroet: Funny Sayings & Videos

Contemplatieve woorden, epigrammen of leuke video’s – meer dan Groeten WhatsApp Kerstmis E-mail make vele zeer gelukkig – en u kunt nu ongelooflijk creatief ravotten. We hebben samen een aantal leuke ideeën, die uitstekend zijn voor kerstgroet via WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone zetten.

De kerstkaart per post is nu achterhaald voor velen geworden. Veel te groot en alomtegenwoordig huidige digitale deals zijn – en de begroeting via smartphone of PC via schriftelijke sneller en meer kosteneffectief. Men kan gemakkelijk meer mensen te bereiken. Omdat het met WhatsApp kerstgroet niet alleen in de vorm van SMS-berichten, maar ook vrolijke video’s of foto’s en nu kunnen zelfs GIF-bestanden te verzenden, de boodschapper voorziet ook in zeer individuele WhatsApp kerstgroet. Zo gemakkelijk en kosteloos kunnen de ideeën, maar ook via e-mail, Facebook of andere messenger.

Groeten WhatsApp KerstmisIk wens me een geschenk … (Foto: pixabay / Redactie)

Deft woord WhatsApp Kerstgroet in tekstvorm

De klassieke tekstbericht is wat een goed denken van de eerste wanneer trefwoord WhatsApp. Zoals WhatsApp Kerstgroet hier met name de korte, casual gedichten of grappige Kerstmis uitspraken die zeker om een ​​glimlach op je gezicht zijn. maar niet iedereen is een beetje Shakespeare en kan dus maal schudden uit de mouw van de juiste spreuk eenvoudig. Daarom hebben we een paar ideeën opgesteld:

 • In pine geur en kaarslicht, moet alles rustig en gelukkig zijn. Ik wens u een vrolijk kerstfeest en gelukkig vakantie!
 • De boom verbrand, vergeet gave die vol is al gegeten. En dan NEN op de tafel gewoon dom geschenken, na mooie kerstavond!
 • Helder branden alle kaarsen, mijn kerstwens komt uit het hart. Merry Christmas, ik wens u.
 • Met Kerstmis bakken koekjes pech, dan ga je weg en geven elk een stuk.
 • Ik wens u een vrolijk kerstfeest en dat de Christus kind niet kan wachten. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!
 • Een kaart niet wordt bereikt, dit is zeer pijnlijk. Mijn kerstwens is kort en oprecht.
 • Warme groeten aan de kerstvakantie – en doe dan niet corrupt de maag!
 • Sparren, klatergoud, ballen en verlichting, Bratapfelduft en blije gezichten, vreugde van het geven, het hart is verre. Ik wens u een vrolijk kerstfeest!

WhatsApp Kerstgroet Kerstmis draagtThe Christmas Bear kent. (Foto: pixabay / Redactie)

 • Kerstmis is een mooie tijd – contemplatie en ontspanning heinde en verre. Niet de giften maken het festival – de liefde en warmte zijn de Allerbest’.
 • Een comfortabel huis, een glas wijn, een heerlijke geroosterde bij kaarslicht. Overvloed tevredenheid en een vrolijk kerstfeest.
 • Of het nu gaat stormen buiten, of het buiten sneeuwt – en dat is niet voor mij bedroeven. maar de mooie kerst tijd, we allemaal van houden. Vrolijk kerstfeest!
 • Rudolph heeft ne rode neus, hij duwt de glühwein op de blaas beduselt vliegen van huis tot huis en brengt mijn groeten.
 • De tabel Kerstmis is woest en leeg, de kinderen zien er dom dus. Dan is een crash laat de vader, de kinderen beginnen te lachen. Zo kunt u de kinderen blij zijn met kleine dingen te maken.
 • Kind van Christus, het kind van christus, goede gast, je bracht me iets? Heeft u iets hebt, dan gaan je naar beneden. Heb je niet, ga terug hetzelfde!
 • Tijd voor de liefde en gevoel vandaag is er alleen nog koele buitenlucht. Kaars en appel geur, ja, het is kerst in de lucht.
 • Ik heb nagedacht, met Kerstmis alleen je denken. Oh, hoe zit het prima, we konden samen met Kerstmis!
 • Groene krans met rode kaarsen, lichten schitteren in alle harten. Nu Eve niet ver weg, oh, ik heb je nog graag!

WhatsApp Kerstgroeten SnowmanGeluk is slechts de hoogste van allemaal. (Foto: pixabay / Redactie)

 • Tijdens de kerstperiode, is er veel te doen, dus ik laat WhatsApp en rusttijden. Maar als het reflecterende voor mij, je zeker weer van mij horen!
 • Kerstmis staat voor de deur, een mooie groet stuur ik u! Laat u goed elke dag, maar hebben niet de maag laste!
 • Dit is een Maretak boodschap! Kijk omhoog en kus je mobiel!
 • Nog Kerstmis wat te doen? Ik ben op zoek naar nog een ezel voor de kerststal. Beste wensen aan de partij!
 • Wees niet verbaasd als je wakker wordt een nacht in een donkere tas. Dan kerstman heeft eindelijk gekregen mijn verlanglijstje!

Moving kerstgroet: WhatsApp zo hard Cinema

Naast de normale uitspraken of mooie foto’s en video’s kunnen worden verzonden als WhatsApp kerstgroet. En er zijn een heleboel! Gewoon kijken door de YouTube-app of een andere video portal – u zult snel merken dat en echt alles wat u maar kunt wensen voor Kerstmis gevuld hart. Een paar we uitgezocht: Deels grappig en brutaal, maar deels ook geschikt voor kinderen:

Angry zingende vogels Kids
Ja, een kracht om kinderen te motiveren om samen te zingen is niet makkelijk … maar ongelooflijk lief!

Green Day rendier
Rendier (en Santa) kan ongelooflijk muzikaal zijn – en stel “Basket Case” van Green Day in hun eigen kerst-versie aan. Geweldig!

Volg je neus …
Disney fans en vrienden van de personages uit de Ice Queen zullen genieten van deze video waarin Olaf de sneeuwman verliest zijn neus en Sven de rendieren is heel enthousiast.

Rendier met obesitas
Kerstman had zijn rendieren misschien weer moet sturen om de sport voor het feest … of in ieder geval veranderen de feed. Dat is dus niets met de stipte levering van geschenken.

Het personeel vergadering
Dat Ralph Ruthe trekt grote cartoons, is nu bekend. Hij heeft sindsdien creëerde een aantal video’s. Hier, Santa Claus vraagt ​​zijn enige werknemer Rudolph te praten – en heeft een heel ander idee …

verlanglijst
En opnieuw Ruthe – dit keer met de kerstman en Rudolph en een adres aan het publiek. Het gaat om geschenken – en dat is heel belangrijk.
Overigens een funfact: Het nummer heeft kloppen staaf zelf.

Klauwen van de Kerstman
Cat Simon’s heeft opnieuw zijn eigen ideeën over de kerstboom …
Een perfecte video voor kattenliefhebbers.

Stuur Elf Yourself video via WhatsApp

Een beetje meer persoonlijk is, als je gewoon zelfs een video gemaakt om WhatsApp Kerst groeten – en dat is niet eens hard! al enige tijd bekend is de iconische Kerstmis functie “Elf Yourself”, waarin zijn vrienden of familie kunnen zichzelf en om te zetten in elf van de Kerstman, die zeer muzikale manier. Ondertussen is er zelfs een Elf Yourself app voor smartphones. Een beetje smaak te geven een paar personages uit Harry Potter:

map