pick WhatsApp blokkeren? Hoe het werkt!

pick WhatsApp blokkeren? Hoe het werkt!

Zo kan een pick WhatsApp blokkeren of – het contact te herstellen – als men zelf werd geblokkeerd. Lees hier hoe verder te gaan in beide gevallen!

Eigenlijk is de download van WhatsApp voor Android of iOS biedt vooral gemakkelijke en gratis communicatie. Maar zo nu en leidt ook tot een doodlopende weg en dan soms is het beter om te gaan met elkaar uit de weg. Voor deze gevallen is de Messenger biedt de mogelijkheid om contacten te blokkeren. deze functie is ingeschakeld voor een contactpersoon, is er radiostilte: Zowel berichten en gesprekken worden onderdrukt en zal niet – de weg van beide kanten. Daarnaast is de geblokkeerde contactpersoon ofwel de online status ziet nog een huidige profiel foto of huidige status. Echter, soms is het te wensen dat mensen hun gedachten te veranderen en te spreken gebeuren, dan kunt u ervoor de blokkering omgekeerd:

Drie stappen verwijder de blokkade WhatsApp

  1. Ten eerste, selecteer Instellingen moeten het hoofdmenu te openen.
  2. Hier het account is geselecteerd.
  3. Nu is het punt nummer moet worden gekozen verandering.
  4. En hier de optie wordt aangeraakt Privacy.
  5. Nu kunt u de persoon uit de lijst te selecteren en te delen met een kraan.

pick WhatsApp blokkerenpick WhatsApp blokkeren: Vind het! (Foto: WhatsApp / Redactie)

Wat te doen als je zelfs werden geblokkeerd?

Normaal gesproken zijn er een reden dat het is geblokkeerd. En moet worden aanvaard als een regel en de situatie niet verergeren door te gaan naar mensen met ongewenste berichten op de geest. Echter, er zijn eigenlijk situaties die een behoefte aan verduidelijking en dan kunt u ophalen met een kleine truc de WhatsApp blokkade. De Messenger biedt namelijk de mogelijkheid om het telefoonnummer te veranderen – zelfs met een vast nummer. De volgende stappen zijn nodig:

  1. Vanuit het hoofdmenu optie wordt gekozen instellingen.
  2. Nadat u tikt op de rekening.
  3. Nu is het punt nummer moet worden aangeboord om te veranderen.
  4. Voer nu alleen het aantal, en kan worden gecontroleerd door de telefoon.

WhatsApp Deblokkeren met een nieuw nummerZo kunt u een WhatsApp blokkering te vermijden. (Foto: WhatsApp / Redactie)

Na blootstelling kunnen op het nieuwe nummer worden hervat. Wie wil, maar zijn nummer zal niet veranderen om het blokkeren van WhatsApp intrekking kan gewoon proberen om een ​​tekstbericht te verzenden. Met een beetje geluk is uw telefoonnummer daadwerkelijk geblokkeerd, met uitzondering van de boodschapper en niet in de beveiligingsinstellingen van de telefoon, zodat het nieuws over de “traditionele manier” kan nog niet worden ontvangen. Er is echter geen garantie en een leesbevestiging als WhatsApp zijn niet. Na zijn lijnen en schepen te hebben geschreven, je moet waarschijnlijk wachten en hopen dat de boodschap aangekomen en vond sympathieke oren in dit geval.

map