Verwijder WhatsApp groep – als lid en als beheerder

Verwijder WhatsApp groep – als lid en als beheerder

Wie een Verwijder WhatsApp groep willen, krijgen met deze gids is een snelle en eenvoudige instructies. Een onderscheid moet worden aan de ene kant, hoe je een WhatsApp groep als Admin en hoe als een louter lid eindelijk weer te verwijderen aan de andere kant te gaan. We zullen hieronder vertellen, aangezien beide opties werken!

Verwijder WhatsApp groep gemakkelijk gemaakt

De groeps-chat na WhatsApp voor Android te downloaden is bekend als zeer praktisch. Tot 256 mensen kunnen chatten op deze manier in een groep gelijktijdig en onderling berichten uitwisselen, spraakberichten, afbeeldingen en video’s. Dit kan echter soms van het goede te veel, vooral als het gaat om ongewenste uitnodigingen groep. Het grootste deel van WhatsApp gebruikers helemaal niet gevraagd of hij echt wil een groep ook deelnemen, maar het is gewoon uitgenodigd door de eigenaar van de groep, zonder de mogelijkheid om het te voorkomen.

Wie voortaan een groot aantal berichten van een zeer actief, maar niet erg interessant voor de gebruiker groep kreeg, zal binnenkort niet vergeten om weer te verlaten en de WhatsApp groep helemaal duidelijk uit zijn chats. Natuurlijk, terwijl de groep zelf, maar alleen de betreffende gebruiker niet verwijderd uit de groep heeft gewist, zodat ze voortaan meer lastig gevallen zonder verdere nieuws van de andere groepsleden.

Verwijder WhatsApp groepVerwijder WhatsApp Groep: Twee perspectieven kunnen worden onderscheiden. (Foto: WhatsApp / Redactie)

verlaten en WhatsApp groep als lid verwijderen

Wie wil de groep te verlaten en verwijder deze uit de lijst WhatsApp zijn, komt het chatscherm met een lange vinger in de menu-opties en maakt gebruik laat de ingang groep in het menu. Als alternatief kan de gebruiker de ingang Info groep te selecteren en laat de knop groep onder het gebruik van de leden. Na het verlaten van de groep, kan deze verwijderen via groep ook ongeacht hun eigen WhatsApp chats worden verwijderd, is er wat meer duidelijkheid te krijgen na de onnodige groep chats worden geëlimineerd uit het overzicht. Wanneer de gebruiker verlaat alleen uit de groep, maar niet verwijderd behoudt ondanks het verlaten van de groep inzicht in wat er gebeurt: als u een groep te verlaten, wordt uit deze verwijderd, ziet hij de Groep blijven zijn chats, echter, en wenst te blijven om de chatgeschiedenis te volgen.

  WhatsApp Status: Funny & zeker opvallend!

Verwijder WhatsApp groepslidWie wil vertrekken als lid van een groep die het menu Opties gebruikt. (Foto: WhatsApp / Redactie)

WhatsApp groep verwijderd als een groep grondlegger

Alleen de beheerder zelf in staat is om een ​​WhatsApp groep volledig te wissen. Echter, de admin als een eigenaar van de groep alleen betalen uit een WhatsApp groep, indien het niet een enkel lid. Hij moet eerst alle deelnemers te verwijderen voordat ze uiteindelijk het verzenden van de groep in het eeuwige digitale jachtvelden. Ten eerste, de beheerder deze getypt, klikt u op de Info-groep. Er zijn hele opgesomd, die geplaatst opeenvolgend van de groep. Als alleen hij zelf wordt overgelaten als een groep oprichter, kiest hij helemaal onderaan de optie groep verlaten en nadat hij is niet langer een lid van de groep, wordt de optie WhatsApp groep om te verwijderen. Daarna is de groep is een ding van het verleden en niet meer bestaat.

Wat gebeurt er als de oprichter van de groep verlaat zo vroeg?

Niet altijd, maar de oprichter van een groep als beheerder om de groep te verwijderen. Het kan ook gebeuren, zodat hij de groep verlaat voortijdig als lid. In dit geval, de groep blijft bestaan, want het heeft nog steeds leden. De willekeurig beslist welke de leden van de groep om de nieuwe admin verklaart. Dit heeft tijdig de mogelijkheid van oplossen van de gehele WhatsApp groep.

Kunnen andere leden admins de WhatsApp groep zal verwijderen?

Elke beheerder van de groep kan ook een deelnemer als co-admin te maken. Een WhatsApp groep kan onbeperkt veel admins hebben. Wie zou graag een deelnemer uit te leggen aan Admin, opent u de groeps-chat, tikt u op het onderwerp en de groep informatiescherm op de naam van de contactpersoon om admin te zijn. nu slechts "te maken voor Admin" Kies in het menu en ook de nieuwe Co-Admin heeft voortaan een groep te verwijderen of verwijderen of voeg ze toe aan de rechterkant. Een WhatsApp groep kan maximaal 256 leden.

  Liefde status WhatsApp: Romance in 139 tekens

WhatsApp groep mute als alternatief voor het verwijderen

Nog een tip aan het einde en de leden geïrriteerd partij als een alternatief voor WhatsApp Groep verwijderen: De waarschuwingen groep kan stil worden ingesteld voor een bepaalde periode op. nog steeds dan verkregen, hoewel de berichten die naar de groep worden verzonden, maar de telefoon trilt niet eens een geluid laten afspelen wanneer er een nieuw bericht binnenkomt. Als u een groep stil te zetten, de gebruiker opent het scherm groeps-chat en de groep informatie te typen op de stille modus en selecteer de periode waarvoor hij wil de groep stil te zetten.

Verwijder WhatsApp groep MuteDe mededelingen groep kan worden uitgeschakeld gedurende een bepaalde periode. (Foto: WhatsApp / Redactie)

map