Hij is de meest populaire messenger alleen al in Duitsland, en dit is al duidelijk door het enorme aantal van rond de 50 miljard berichten per dag via de Messenger-app verzonden en ontvangen - met inbegrip van nieuws, foto's, maar ook hilarische video's. en geestige Video's voor WhatsApp zijn er nu en masse. Haal het beste voor WhatsApp voor Android of WhatsApp voor iPhone, hebben we onderzocht voor u!

Video's voor WhatsAppOp zoek naar de beste video's voor WhatsApp? We hebben iets voor je ... (Foto: pixabay / Redactie)

Video's voor WhatsApp: De noodzaak om te worden beschouwd

Om te beginnen, maar zei: Over WhatsApp niet schip kan zijn alle video's. De Boodschapper beperkt de grootte, Maximaal 16 MB zijn toegestaan. Dit komt overeen Volgens WhatsApp een lengte van ongeveer 90 seconden tot drie minuten - afhankelijk van de opname bron en video's die worden toegevoegd via de boodschapper zelf. Er is nog steeds de mogelijkheid om op te nemen of te downloaden video buiten de app. Afhankelijk van de kwaliteit van deze kan langer zijn. zijn belangrijk alleen de 16 MB.

Er zijn verschillende opties beschikbaar om video's te komen, die ze vervolgens kunnen versturen via WhatsApp:

 • De video search op de PC: Deze video's worden dan overgebracht naar de telefoon.
 • Het downloaden van video's direct op de smartphone
 • Het versturen van koppelingen
 • Het delen van video's die je hebt verzonden door een andere gebruiker
 • Het creëren van je eigen video's

Video's voor WhatsApp DeBeste PortalEen van de meest veelzijdige video portals is Debeste.de (Foto: debeste.de/Screenshot)

Zoek video's voor WhatsApp op uw pc of via de telefoon?

Op video portals die bewegende beelden te downloaden bieden, zul je meestal vinden het snel - en je kunt er heel comfortabel op de desktop PC en filteren ongepaste video's direct. Wie op zoek is op YouTube, kun je de video's kiezen voor een van de vele YouTube Downloader naar de PC te downloaden en vervolgens als het spelen via een USB-kabel aan op uw smartphone.

Maar velen zijn nu zeker geen extra vuur van de desktop PC of laptop om te zoeken naar grappige video's. De belangrijkste portals geacht te werken via de smartphone. Bovendien heeft dit het voordeel dat je dan de bestanden te presenteren na een succesvolle downloaden direct op je telefoon en kan gemakkelijk verzenden via WhatsApp naar vrienden en familie. Echter, men moet naar YouTube of bijvoorbeeld Clipfish videos extra apps te downloaden als TubeMate YouTube Downloader app, de Android YouTube Downloader of video grabber - waarbij de laatste, maar werkt niet met YouTube.

Tip: Videobestanden kunnen erg groot zijn. Stel je voor het downloaden van een video, dus zeker ervoor dat u zich binnen het Wi-Fi, anders wordt uw datavolume moet snel worden opgebruikt en je kunt niet gaan van grappige video's meer je vrienden te sturen of dergelijke ontvangen.

Aan de veiligste kant, die ook bewaart gegevens je bent als je gewoon links naar video's voor WhatsApp. Hiervoor kunt u de link kopiëren of klik op de zijkant op onderdelen en kopieer de URL die wordt weergegeven en plakken in WhatsApp.

Video's voor WhatsApp WhatsApp-video-PortalOp Whatsapp-vidoes.com de beelden worden voorbereid recht voor mobiel. (Foto: whatsapp-videos.com/Screenshot)

De beste video portals

Degenen die willen hun vrienden bekend als een "Best Video WhatsApper" moet natuurlijk een aantal betrouwbare bronnen die komen altijd met de meest populaire video te maken. De volgende pagina's worden aanbevolen voor mensen op zoek naar video's WhatsApp:

 • YouTube: Op de grootste en bekendste video portal, zijn er ook de grootste selectie van geestige materiaal voor WhatsAppKlar die er bestaan ​​op de grootste video-portal, de beste kans om grappige materiaal voor WhatsApp. Het verzenden van werken dan is het makkelijker om te linken - net kopieer de link in het bericht WhatsApp. Dit verklaart ook de maximale grootte kan worden omzeild. Of je de video te laden met één van de bovenstaande apps en sturen het direct - als de juridische problemen zijn opgelost.

 • whatsapp-videos.com: De WhatsApp-Videos.com pagina die rechtstreeks gericht zijn voor mobiel gebruik. op de homepage van de nieuwste video's direct kan worden gevonden, maar voor de rest laat veel te ontdekken. In verschillende categorieën, onder andere dierlijke video's of video Kerstmis ravotten. Ook is er een zoekfunctie beschikbaar is.

 • FUNgesteuert.com: Op FUNgesteuert.com er zijn ook tal van video's die rechtstreeks van YouTube worden gekocht in aanvulling op grappige foto's en GIF's voor WhatsApp. Daarnaast is er een leuke blog. Een zoekfunctie is ook beschikbaar, maar kan niet worden gefilterd op basis van elke categorie.

Video einfachnurlustig voor WhatsApp PortalDe categorie Collection bij einfachnurlustig.de overtuigd. (Foto: einfachnurlustig.de/Screenshot)

 • Clipfish.de: Clipfish.de is een video-portal waar er veel films, series, anime en Co vandaag. Maar zelfs korte grappige video's te vinden zijn.

 • DeBeste.de: De site heeft DeBeste.de volgende video stilstaande beelden, GIF en grappen in voorraad. Categorieën zijn er anders geen, maar een zeer grappige willekeurige functie.

 • Einfachnurlustig.de: Ook op Einfachnurlustig.de is er een spannende collectie van YouTube-video's. Random Video's kunnen ook de kant, en er is een uitgebreide categorie collectie en toplijsten. Op de home page overeenkomende videos zijn altijd voorgesteld om het seizoen.

Als u meer advies over de video en WhatsApp nodig hebben, ziet er maar in de volgende manieren: Stuur WhatsApp Video's: Deze feiten u moet weten!