op WhatsApp onzichtbare online? Hier is hoe!

Kan op te zien WhatsApp onzichtbaar online zijn? Je kunt het! lees hier, zoals u kunt lezen en reageren op berichten zonder de automatische update van de tijdstempel!

Onmiddellijk na het downloaden WhatsApp voor Android of iOS wordt altijd standaard weergegeven wanneer u voor het laatst online waren. Dit kan leiden tot verhitte discussies wanneer een bericht niet is beantwoord, hoewel men actief is, maar uiteraard op WhatsApp was. Maar dat kan gemakkelijk veranderen en dergelijke beschuldigingen maken deel uit van het verleden.

Met deze truc op WhatsApp onzichtbare online

Natuurlijk kunt u de online status in de instellingen te verbergen: Het probleem is dat, hoewel de tijdstempel wordt niet meer weergegeven; het is echter, opende de boodschapper, je nog steeds verschijnen als online. Toch kan het ook zinvol zijn om zijn online status te verbergen en deze procedure wordt gevolgd:

  1. Open instellingen van de Boodschappers
  2. selecteer vervolgens Privacy Options-account en
  3. Op het veld, tikt Laatste keer online en selecteer het punt Nobody

WhatsApp onzichtbaar onlineWhatsApp onzichtbaar online: Uitschakeling van de tijdstempel is niet genoeg voor het. (Foto: WhatsApp / Redactie)

Na niet meer wordt weergegeven wanneer u voor het laatst de applicatie geopend had - maar deze informatie kunnen omkeren in de andere contacten niet meer zien. Maar wie echt wil op WhatsApp onzichtbaar online, moet toevlucht nemen tot een trucje, namelijk de push-notificaties. Deze zorgen ervoor dat zowel het lezen en beantwoorden van berichten zonder dat u zal verschijnen als online of timestamp bijgewerkt. En het beste deel: dit type melding kan worden afzonderlijk instellen voor elk contact.

Inschakelen push notificatie

Na het activeren van de signaleringen, kan de berichten te lezen en te reageren, en zonder de toepassing te openen en kan daarom op WhatsApp onzichtbaar online. En zo activeer je de slimme pop-ups:

Voor Android-apparaten

Als u wilt mondiale, dus ga bekeken voor alle contactpersonen van de berichten die u kiest in de instellingen Meldingen optie en volgende pop-up meldingen. Nu kunt u kiezen of u de push notificatie altijd weergegeven of slechts met actieve scherm of op het slot scherm.

Op WhatsApp onzichtbaar online Androidop WhatsApp onzichtbaar online dankzij meldingen duwen. (Foto: WhatsApp / Redactie)

Als u wilt opgeven, echter alleen voor een bepaald contact, deze vorm van kennisgeving moet worden deze genoemd en het punt menu Show contact worden geselecteerd. Na het klikken op de optie eigen kennisgeving en hier het punt pop-up melding. U heeft de keuze uit dezelfde opties als in de globale instellingen voor meldingen.

Op de iPhone

IPhone-bezitters moeten de communicatie-optie te selecteren en de optie Meldingen onder Instellingen om de schuifknop te activeren weer te geven. Naar aanleiding van in-app berichten kunnen hieronder worden ingesteld, als je wilt om een ​​banner te krijgen of een bericht weergegeven op binnenkomend bericht. Betekent dat ook werken aan het startscherm, moet deze functie door het berichtencentrum in staat worden gesteld te zijn.

WhatsApp onzichtbaar online iPhoneDus neem een ​​kijkje op de iPhone push-notificaties. (Foto: WhatsApp / Redactie)

map