bevriezen WhatsApp timestamp: Hoe

bevriezen WhatsApp timestamp: Hoe

Een truc kan de bevriezen WhatsApp timestamp en daarmee voorbij aan de actualisering van de onlangs-online-timing. hier is hoe je hun berichten toch kan lezen!

Met het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS kan niet alleen berichten schrijven, foto’s versturen of VoIP-gesprekken, maar ook uitstekende bestuderen van het sociale gedrag van zijn contacten. maar die heeft geen zin om zichzelf te rechtvaardigen omdat hij ‘s nachts op 15:07 nog online, ofwel de tijdstempel (in het kader van dit pad: Instellingen, Account, Privacy, Net nog gespot en Nobody optie) volledig uit te schakelen of om een ​​van deze twee trucs te grijpen.

bevriezen WhatsApp timestampDegenen die willen kunnen bevriezen met twee trucs om WhatsApp timestamp. (Foto: WhatsApp / Redactie)

WhatsApp bevriezen tijdstempel en nog steeds nieuws lezen

De app biedt in principe geen voorkeur optie om de online status te bevriezen. Er zijn nog twee manieren om vorbeizumogeln de tijdstempel van de Boodschappers, flight mode (alleen voor het lezen van berichten) en pop-up meldingen (te lezen en beantwoorden, wordt niet door alle apparaten ondersteund). En zo gaat het voor beide varianten:

1. Activeer flight mode en controleer berichten geheim

Wie wil de WhatsApp timestamp worden ingevroren, moeten in de eerste plaats de app is niet open zo lang als elke verbinding met het internet. De offline-modus kan in vliegtuigmodus makkelijkst worden uitgevoerd. Voor deze, de geselecteerde in de instellingen, het bijbehorende pictogram vliegtuigen en ingeschakeld. Nu slechts WhatsApp te openen en lees het nieuws. Na nauw de boodschapper en voltooi de flight mode. De tijdstempel wordt niet bijgewerkt in deze procedure op zowel Android en de iPhone.

2. Schakel pop-up melding en tijdstempel bypass Android

De tweede variant is nog comfortabeler. Ook hier geldt moet de app niet openen wanneer u bent verbonden met het internet. De oplossing: Het werkt gewoon niet de app te openen, maar kan inkomende berichten in een pop-up venster te openen. En deze instelling kunt zelfs individueel kiezen voor elk contact aan of uit. U kunt deze meldingen onder het menu instellingen en meldingen te vinden. Hier kan gekozen worden voor zowel groepen als individuele contacten uit de volgende pop-up instellingen voor meldingen:

  • Geen pop-up
  • Alleen wanneer Screen “op”
  • Alleen als “uit” Screen
  • Toon pop-up ooit

WhatsApp timestamp freeze AndroidOp WhatsApp discreet online dankzij het opdrijven van zijn. (Foto: WhatsApp / Redactie)

wilt u meldingen voor geselecteerde contacten mogelijk te maken pop-up, bel dan de juiste chatten en selecteert de optie menu Show contact. Als u het item eigen kennisgeving activeren, kunt u ook aangeven of het krijgen van een pop-up verschijnt, of alleen met geactiveerd / gedeactiveerd display voor dit één contactpersoon. Het leuke van deze versie is dat je kunt reageren op berichten, zelfs zonder het openen van de applicatie zelf. Zo kan de WhatsApp tijdstempel worden bevroren, zonder het contact afbreekt met de favorieten!

Op de iPhone, ga je voor dezelfde functie als volgt:

selecteer de optie communicatie en selecteer de Waarschuwingen weergeven het punt. Onder in-app berichten als een banner of een teken wordt getoond bij een binnenkomend bericht kan worden ingesteld. Betekent dat ook werken aan het startscherm, moet deze functie worden geactiveerd in berichtencentrum.

WhatsApp timestamp freeze iPhonebevriezing van de WhatsApp timestamp op de iPhone. (Foto: WhatsApp / Redactie)

map