WhatsApp berichten komen niet aan? Dit is omdat het! 2023

WhatsApp berichten komen niet aan? Dit is omdat het!

IJverig getypt of de geliefde, maar de WhatsApp berichten komen niet aan? We hebben de redenen waarom berichten in het zinken verdwijnen. Lees hier wat kan zijn!

Het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS is nu bijna standaard. De Messenger is een van de meer dan 450 miljoen gebruikers van de meest populair in de wereld. Normaal gesproken is de dienst werkt soepel en betrouwbaar verzonden teksten, foto’s, video’s of de huidige locatie.

WhatsApp berichten komen niet aan? De redenen:

Of een bericht voor de ontvanger is aangekomen, is te zien op de twee haken aan het einde van de tekst. Als slechts één vinkje te zien het bericht inderdaad gestuurd en kwam op de servers van WhatsApp, maar nog niet op het apparaat van de ontvanger is verzonden. De redenen waarom de tekst, afbeeldingen en Co niet geleverd kan worden gevarieerd:

 • De ontvanger is uitgeschakeld de telefoon.
 • De ontvanger heeft de flight mode is geactiveerd.
 • De ontvanger heeft de dataoverdracht uitgeschakeld.
 • De ontvanger wordt aangesloten op een draadloos netwerk bevindt of heeft geen internetverbinding.
 • De ontvanger heeft een verouderde versie van WhatsApp op uw apparaat.
 • De ontvanger heeft het contact geblokkeerd.

Af en toe, niet eens de dienst zelf voor verstoringen en dus de WhatsApp berichten niet aankomen bij de ontvanger. Aan de zijkant AlleStörungen.de geïrriteerd gebruikers kunnen controleren of en welke fouten momenteel bestaan. Een alternatief, de service biedt rechtstreeks. In het Help-menu kunt u controleren of de dienst werkt of de huidige problemen in het kader van de status puntensysteem.

  Zoek WhatsApp groep en zie: Is dat mogelijk?

WhatsApp berichten komen niet aanWhatsApp berichten komen niet aan? Af en toe is er ook de service.

Hoe weet ik of ik werd geblokkeerd?

De stuurde WhatsApp berichten komen niet aan en dat over een periode van enkele dagen? Dan is er alle kans dat je zijn geblokkeerd. Om de privacy te beschermen, de service is echter geen duidelijk bewijs van een blokkade. Er moet echter meer van de volgende verschijnselen, kan men aannemen dat men heeft een grote kans op de Block List geland:

 • De berichten worden niet afgeleverd. Het is gewoon een vinkje achter de tekst.
 • De tijdstempel die aangeeft wanneer de gebruiker online was de laatste keer, is niet meer zichtbaar.
 • Profielfoto wordt vervangen door een anonieme pictogram of wordt niet meer bijgewerkt.
 • Men kan niet bellen via WhatsApp dat contact.
 • Het contact kan niet meer toe te voegen aan de groep chats up.

Echter, deze symptomen ook tal van andere oorzaken. Zo kan de ontvanger worden uitgeschakeld, bijvoorbeeld, hebben de weergave van hun online status of gewoon verwijderd zijn profiel foto. Een telefoontje kan niet worden uitgevoerd wegens gebrek aan internetverbinding.

map