stuur GIF's met WhatsAppWe laten zien hoe de bewegende beelden te delen en te controleren waar u de beste GIF's voor WhatsApp te vinden. meer informatie hier & uitdrukken zijn emoties herdrukken! Voorheen moest je gebruikers te bellen na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS ontvangen GIF's via een externe link, kon de boodschapper niet direct te zien in de chatgeschiedenis animaties. Met een nieuwe functie die is nu mogelijk.

stuur GIF met WhatsApp: Vind het!

Wie wil om de nieuwe functie te gebruiken hoeft niet veel te doen: In principe is het voldoende om de link te kopiëren naar de GIF en plak de URL in de chatgeschiedenis opnieuw. WhatsApp genereert de geanimeerde afbeelding van het, dus het kan direct worden gezien in het gesprek en geen noodzaak om een ​​extra browser te openen. Wie wil GIF's met WhatsApp te sturen, dus het moet niets anders doen dan in het verleden, de boodschapper zal de rest doen. De GIF's kan tijdens de smartphone of tablet worden opgeslagen door de manier waarop ook in de beelden en zijn zo comfortabel gedeeld met andere contacten.

De drie beste bronnen van GIF

Voor het versturen van GIF's met WhatsApp, moet je natuurlijk een sjabloon. En er zijn een bijna onbeperkte keuze, omdat de Graphics Interchange Format is ontwikkeld in 1987 en op dit moment heeft, maar een absolute renaissance. Het maakt niet uit waar Socia mediakanaal je bijna overal reizen geconfronteerd met een kleine kunstwerken. Ondertussen hebben zelfs sommige sites gespecialiseerd in dit formaat. Er is een overzicht van de meest interessante providers:

  1. GIPHY biedt een enorme selectie over verschillende onderwerpen. Gesorteerd op categorieën of kunstenaars of door te zoeken naar trefwoorden te vinden op GIPHY aan elke situatie de juiste graphics.
  2. Een selectie van grappige GIF's kan hier worden gevonden. 9GAG is eigenlijk een Engels-talige online platform, verdeeld over de onderhoudende foto's, opmerkingen en geëvalueerd. Een directe-zoekfunctie, echter beschikt niet over een website, het GIF's zijn gewoon in chronologische volgorde op datum van publicatie.
  3. Ook tumblr biedt de categorie GIF. De beelden kunnen worden gezocht op specifieke onderwerpen via hashtag - in plaats van trendy grappig.

stuur GIF's met WhatsAppBlader naar GIPHY en stuur de juiste GIF met WhatsApp. (Screenshot: giphy.com)

Niet de juiste gevonden? Zelfs de man / vrouw!

Wie heeft er niet gevonden de juiste afbeelding is eenvoudig te realiseren met een paar klikken zelf. Het artikel: "Maak geanimeerde GIF met een paar klikken: Vind het!", Onthult waarmee gratis programma's of sites waarop de bewegende beelden kunnen worden gemaakt in een lus meest comfortabele en gemakkelijkste. Alleen maar te redden, kopieer de link en je kunt al een eigen GIF-mail met WhatsApp!