WhatsApp wil niet installeren – Hier is hoe!

WhatsApp wil niet installeren – Hier is hoe!

WhatsApp wil niet installeren? We vertellen je wat je moet doen als er zich problemen voordoen WhatsApp en gaat voorbij aan de populaire boodschappers te installeren. nu meer informatie over WhatsApp fouten en foutcodes!

WhatsApp kan niet worden geïnstalleerd: Oorzaken, foutmeldingen en oplossingen

Na het downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android of iOS installatie normaal werkt zonder problemen. Maar zo veel gebruikers klagen over valkuilen en fouten bij het installeren van de Boodschappers. We tonen hieronder, vast te zitten achter wat de oorzaak van wat elk WhatsApp betekenen foutcodes en hoe een WhatsApp probleem kan worden opgelost.

Is er voldoende ruimte op de smartphone beschikbaar is?

Degenen die willen WhatsApp te installeren, moet eerst nagaan of hij heeft echt de meest recente versie van hun mobiele besturingssysteem Android of iOS en er ook voor zorgen dat de ruimte op de smartphone is er in overvloed. Als WhatsApp al in een eerdere versie is geïnstalleerd, dit voorkomt dat zo nu en dan een nieuwe installatie. In de meeste gevallen werkt de update prima. Als dit niet het geval is, moet je WhatsApp verwijderen van uw iPhone of Android-smartphone en een back-up van alle belangrijke gegevens en de chatgeschiedenis voor. Voor het gebruik van WhatsApp ook een SIM-kaart moet worden ingevoegd in de telefoon.

WhatsApp wil niet installerenWhatsApp kan niet worden geïnstalleerd? We tonen oorzaken en oplossingen. (Foto: WhatsApp / Redactie)

installeert WhatsApp als een APK-bestand

Als de gebruiker niet wil WhatsApp op de Play Store te installeren, maar als APK-bestand, moet worden vermeld dat bestanden die niet afkomstig zijn van de Play Store niet daadwerkelijk kunnen worden geïnstalleerd op de smartphone. Dit werkt via Instellingen -> Security. De gebruiker stelt de haak aan Onbekende bronnen en dan kan de APK-bestand gemakkelijk uitvoeren.

  Verander WhatsApp groepsnaam: Vind het!

WhatsApp foutcodes 413, 481, 491, 492, 921, 927 en 941

WhatsApp kan niet worden geïnstalleerd en het lijkt een foutcode met een drie-cijferig nummer? Wie voldoet aan de WhatsApp op de foutcodes 413, 481, 491, 492, 921, 927 en 941 geïnstalleerd, verwijderd zijn Google-account door Instellingen > rekeningen > selecteert en Google’s eigen Google-account. Nu is het apparaat opnieuw is opgestart en lid van de Google-account opnieuw toegevoegd. De gebruiker wist de cache en de gegevens van de Google Play Store-app, wijzend naar zijn apparaat naar Instellingen > Apps > Google Play Store > Wis de cache en getypte delete data. Nu maak een andere poging om het laden van de app om te werken ..

WhatsApp foutcodes 101, 498, 919 en 403, 495, 504, 911, 920, 923

Zelfs met de foutcodes 101, 498 en 919, kan het zijn dat de cache en de gegevens van de Google Play Store worden geschrapt. Daarna start de machine en WhatsApp opnieuw te installeren. Voor de foutcodes 403, 495, 504, 911, 920, 923 (RPC fouten, ongeldige pakket-bestand, downloaden of installeren niet succesvol), de gebruiker na te gaan om genoeg geheugen vrij te hebben op het apparaat en gebruikt voor het installeren draai de APK bestand in plaats van de Google Play Store.

WhatsApp Error 24

Een andere reden voor het probleem "WhatsApp wil niet installeren" de fout 24. Wie krijgt dit wanneer het proberen te installeren WhatsApp kan aannemen dat het wordt veroorzaakt door een bug in Android 4.4. Als oplossing kan de gebruiker com.whatsapp de map onder het pad / data / data te verwijderen, of het toestel resetten naar de fabrieksinstellingen. De foutmelding "Deze app is niet compatibel met uw apparaat" suggereert dat het gebruik van hun eigen telefoon of tablet komt niet met de nieuwste versie van WhatsApp deal. Volgens de fabrikant, de Android-versie 2.1 of iOS 6.0 of hoger is vereist voor WhatsApp.

  WhatsApp smileys: betekenis decoderen \ _ (ツ) _ / ¯

WhatsApp Error 11

De WhatsApp fout -11 of 11 hangt duidelijk samen met de aangekondigde eindsteun Android 2.1 en 2.2. Deze systemen zullen worden binnenkort verwijderd en de uiteindelijke out is te laat 2016 komen Veel gebruikers melden dat een WhatsApp Error 11 is sinds de laatste update WhatsApp, die erop wees dat Android 2.x-apparaten niet meer worden ondersteund en WhatsApp stelt de ondersteuning voor oudere versies van Android zijn gepubliceerd. Zelfs Android 2.3.5 en 2.3.6 zullen worden beïnvloed door WhatsApp fout -11. De enige oplossing is volgens meldingen van gebruikers is op zoek naar een oudere WhatsApp update installeren en automatische updates uitschakelen.

map