Dat is waarom je de WhatsApp eenhoorn moet sturen!

Dat is waarom je de WhatsApp eenhoorn moet sturen!

Het einde van 2015 was het tijd: The WhatsApp Unicorn kan worden verzonden of dienen als Emoji de status. Alles Feiten over de mythische wezens!

Om de mystieke Emoji en het gebruik zien, moet je alleen downloaden van de nieuwste WhatsApp minst onder het besturingssysteem Android 6.0.1 en iOS 9.3

Hier vindt u het WhatsApp Unicorn vinden

De magische wezens vindt zijn logischerwijs op het Emoji-toetsenbord van de Boodschappers in de categorie Dieren. Tussen paard en bij het opvalt met roze bont en een regenboog gekleurde hoorn van de massa van andere iconen – en niet alleen in WhatsApp, maar in de meeste boodschappers is de mythische wezens – indien van toepassing – is hier te vinden. Meest recent, Skype heeft de magische eenhoorn toegevoegd in de collectie van zijn emoji, en inderdaad zelfs geanimeerd. Dus de mystieke wezen draaft nu door het nieuws van de Windows Messenger.

WhatsApp UnicornMet Unicode 8 WhatsApp kreeg niet alleen een eenhoorn. (Foto: The Unicode Consortium)

Ride the unicorn of iets …

Of het nu threema, Skype of WhatsApp: The Unicorn ervaren huidige hype, ongeĆ«venaard: Hetzij als Glitter ketchup, gelei baby’s, zowel op toiletpapier en “jachttrofee” op de muur: Unicorns de markt worden gebracht op het moment, waar en wanneer het wordt , is dat in dit scala van producten op een gegeven moment te veel wordt, is bijna niet worden uitgesloten. Desondanks, of misschien de reden waarom zijn er goede redenen om de fantastische dieren houden. Ten eerste, omdat ze oorspronkelijk waren, en de andere is het symbool van onschuld en oprechtheid, omdat hun getransformeerd hedendaagse betekenis heeft een belangrijke verklaring:

WhatsApp Unicorn KleurEenhoorns zijn nu een krachtig symbool van individualiteit. (Foto: pixabay)

Stuur WhatsApp eenhoorn en kleur (en) bevestigt

De reden hiervoor ligt in de uitwerpselen van de mythische wezen. Voor een paar jaar de mystieke dier scheidt regenboogkleurige uitwerpselen. En de regenboog op zijn beurt vertegenwoordigt de verscheidenheid aan levensvormen, acceptatie en tolerantie. Vooral de lesbische en homobeweging heeft gediend als een internationaal icoon sinds de jaren ’70 van de regenboogvlag. En de Eenhoorn was in de afgelopen tijd het symbool van individualisme en persoonlijke vrijheid om jezelf te uiten en om te leven als je wilt (en niet, zoals het bedrijf zou verwachten). Dus kijken naar de Eenhoorn WhatsApp en gebruiken in je status of stuurt het in het bericht – als je niet de hype of volg: De Emoji je kleur kan bekennen!

U wilt meer weten over eenhoorns weten?

verlengde status WhatsApp met een eenhoorn? Dan krijg je terug voor meer feiten over de mystieke mythische wezens. Daarbij onthullen ons artikel: “mythische wezens Eenhoorn: belang Hype & Mythe “over de oorsprong van de gehoornde dieren. Bovendien, hier `s een hele galerij met eenhoorn uitspraken:

De coolste Unicorn Spreuken

De coolste Unicorn Spreuken

U zoekt Unicorn Spreuken? We hebben de beste quotes voor u met de juiste beelden!

View Gallery

map