Verwijder WhatsApp Status: Vinden na de update

Verwijder WhatsApp Status: Vinden na de update

Wie de nieuw ingevoerde Verwijder WhatsApp Status wil, moet eerst via de nieuwe menu click – of gewoon lees dan dit artikel en leren hoe het moet!

Door het downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android of iOS, heeft de nieuwe status functie geïntegreerd. Analoog aan Snapchat, kan een afbeelding of video in Messenger worden geüpload verwijdert nu automatisch na 24 uur. Daarnaast zullen de gebruikers worden geïnformeerd door een punt in de nieuwe Status menubalk u wanneer een contact een nieuwe status heeft vrijgegeven. Maar wat als je wilt minder dan 24 uur wachten om de status van de laatste feestavond weer verwijderen?

verwijder de nieuwe 24 uur WhatsApp Status

Als je wilde om te proberen de functie, maar kende een verkeerd beeld, of heeft dwaas gekozen voor de laatste feestavond van de status kunt u de WhatsApp-status te verwijderen. De functie wordt iets te verbergen, maar eigenlijk geïntegreerd. Hoe het werkt:

  • Open eerst het tabblad Status en selecteer de geüploade-status.
  • lange kraan na het statusbericht, het opent een veld met prullenbak.
  • Selecteer de prullenmand en bevestig de handeling met Delete.

Verwijder WhatsApp StatusZo makkelijk het is om de WhatsApp-status te verwijderen. (Screenshot: WhatsApp / Redactie)

Na verschijnt hij opnieuw zonder het statuut-Video of commentaar. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om een ​​nieuwe status te maken of wacht tot de 24 uur en de status verwijdert zelf.

Pas Geavanceerde privacy-instellingen

Wie wil zijn WhatsApp-status blussen dus kan hem niet zien voor een aantal specifieke mensen, echter, kunnen ook gemakkelijk de beveiligingsinstellingen aan te passen. Hier kunt u instellen wie de status kan zien. Hiervoor moet je op het tabblad status klikken opnieuw en na de drie punten die het menu te openen. Hier kunt u nu de bescherming optie Status van gegevens en kunnen dan kiezen uit de volgende opties:

  WhatsApp uitschakelen videogesprekken
  • Mijn contacten (alle contacten in het telefoonboek, het gebruik WhatsApp in de huidige versie worden geïnformeerd over de status update.)
  • Mijn contacten met uitzondering van … (Alle contactpersonen in het telefoonboek, het gebruik WhatsApp in de huidige versie, met uitzondering van de hier gekozen worden geïnformeerd over de status update.)
  • Alleen delen met … (alleen de geselecteerde contactpersonen hier die WhatsApp gebruiken in de huidige versie worden geïnformeerd over de status update.)

Verwijder WhatsApp status of aanpassen van de beveiligingsinstellingenIn plaats van de WhatsApp-status te verwijderen, kan en beveiligingsinstellingen worden aangepast. (Screenshot: WhatsApp / Redactie)

In welke mate WhatsApp (en dus Facebook) kan gevaarlijk zijn met de nieuwe status van de functie van de concurrent Snapchat echt nog te bezien zijn. Facebook geprobeerd ja, in eerste instantie kopen de expresberichten dienst voor één en later drie miljard USD. Snap Inc. beleefd hebben afgeslagen en zei dat Zuckerberg’s bedrijf sinds een doorn in het oog te worden. Op het eerste gezicht, in ieder geval de nieuwe functie lijkt niet veel zin te maken, en ook in het netwerk, de reacties zijn meer in de war dan opgewonden.

map