WhatsApp foto's zien er wazig uit? Want het is! 2023

WhatsApp foto’s zien er wazig uit? Want het is!

zullen WhatsApp beelden onscherp weergegeven op de telefoon die is niet alleen vervelend, maar ook onomkeerbaar – althans in de meeste gevallen. meer informatie over de onscherpe foto’s!

De download WhatsApp voor Android of iOS biedt tal van voorzieningen gebruikers: Dus laten we niet alleen tekstberichten sturen, maar ook video’s en foto’s gratis. Maar soms controleerde het systeem:

WhatsApp foto’s wazig: Dit is omdat het

Er zijn twee redenen dat WhatsApp beelden is onscherp het beeld kan niet worden gedownload of er werd inderdaad gedownload, maar vervolgens verwijderd of verplaatst naar een andere map. Als één verloopt in twee gevallen:

WhatsApp beelden onscherpWhatsApp foto’s worden onscherp weergegeven, kan een mislukte download de oorzaak zijn. (Screenshot: WhatsApp / Redactie)

1. Het beeld kan niet worden gedownload

Als de verzonden afbeelding niet volledig kon worden gedownload, verschijnt alleen als wazig preview. Meestal is dit te wijten aan een slechte of intermitterende verbinding met het internet. In dat geval kunt u de instellingen van de telefoon of mobiele data ingeschakeld en de flight mode is uitgeschakeld te controleren; in voorkomend geval, je opnieuw moeten registreren voor de toegang tot het WLAN. Als dat niet werkt, kan een herstart van het apparaat in staat zijn om het probleem op te lossen. dan in de meeste gevallen is het voldoende om WhatsApp opnieuw te starten en klik op de pijl geplaatst op de afbeelding om de download te herhalen.

  WhatsApp naamdag groeten: De 20 mooiste spreuken

Ontstond het fenomeen op een regelmatige basis, dat kan te wijten zijn aan de persoonlijke instellingen voor WhatsApp. In het menu is er de mogelijkheid dataverbruik onder de instellingen. Hier kunnen gebruikers bepalen of en in welke type verbinding foto’s, audio, video’s of documenten automatisch moeten worden gedownload. Dit is vooral handig als je alleen maar een beperkte hoeveelheid data en dus meer gegevens (zoals video) wil alleen een Wi-Fi-verbinding te downloaden. Wen het stoort echter, dat hij nodig heeft om foto’s handmatig moet een vinkje achter de punt foto’s in alle soorten verbinding worden gebracht downloaden.

WhatsApp beelden vervagen data instellingMet de juiste data instellingen permanent kunnen worden opgelost het probleem. (Screenshot: Redactie)

2. De foto is verwijderd of bevindt zich in een andere map

Af en toe WhatsApp foto’s zijn onduidelijk, omdat ze uit het apparaat zijn verwijderd. In dit geval kan de boodschapper geen toegang tot het bestand en deze weergeven. Echter, de foto’s slechts één keer worden gedownload. Wie wil de wazig beeld duidelijke behoefte te zien, vraag de afzender om de gewenste media opnieuw te verzenden. Met een beetje geluk heb je echter het beeld verplaatst naar een andere map en niet volledig geschrapt: blader gewoon de galerij, kijkend naar de map bestand voor de foto’s of – als afbeeldingen automatisch in de cloud worden opgeslagen – ze afspeuren op zoek naar de ontbrekende media.

WhatsApp foto's wazig File ManagerMet een beetje geluk, zult u gebruik maken van de file manager verloren foto’s weer. (Screenshot: Redactie)

Tip: Zodat toekomstige foto’s niet per ongeluk worden gewist, WhatsApp raadt het opslaan van de beelden op een SD-kaart. Natuurlijk kunt u ook automatisch een back-up van de foto’s in een van de vele cloud-oplossingen.

  WhatsApp: buitenlandse contacten in de lijst?
map