WhatsApp Voice Store berichten: enkele & Total 2023

WhatsApp Voice Store berichten: enkele & Total

WhatsApp spraakberichten opslaan en zet deze truc in mp3s. We vertellen u waar de Messenger verbergt alle audio-bestanden en hoe ze te verplaatsen of te exporteren!

Volgens de huidige download WhatsApp voor Android of iOS Messenger slaat alle audio berichten automatisch. Deze functie kan op dit moment niet duidelijk. Zodat de gegevens in principe al op de smartphone opgeslagen. Echter, als je wilt spelen buiten de Boodschappers, dus moet doorgaan!

WhatsApp spraakberichten opslaanAlle manieren om WhatsApp gesproken berichten op te slaan. (Foto: pixabay / Redactie)

WhatsApp individuele spraakberichten opslaan en verzenden

In principe, ontvangen of verzonden spraakberichten mogelijk al worden gedeeld binnen WhatsApp. Dit zijn alle denkbare communicatiekanalen die zijn geregistreerd met de identieke gebruikersaccount als hatsApp, beschikbaar. Zo kan de audio te sturen, bijvoorbeeld via e-mail of Bluetooth, of in verschillende cloud-oplossingen (bijvoorbeeld als Dropbox of Google Drive) veilig. Om naar de volgende stappen:

 1. Open gesprek met de gewenste voice message
 2. Spraakbericht door lange aanraking Mark (werkt het beste als u tikt op de profielfoto)
 3. Selecteer het pictogram delen en het gewenste type van verzending
 4. Bevestigen en eindigen

Het bericht wordt verzonden in .aac-formaat die eigenlijk gespecialiseerd in alle soorten Media Player.

WhatsApp spraakberichten via Messenger opslaanGesproken berichten kunnen binnen de boodschappers worden verdeeld via e-mail of opslaan in de cloud. (Screenshot: Redactie)

Verschillende audio tegelijkertijd beveiligd dankzij de File Manager

die is beschreven door WhatsApp Voice Store berichten of procedure sturen andere kant is vervelend voor meer dan drie bestanden. Een trucje om het geheel is sneller en gemakkelijker, door middel van een file manager. Deze moeten eerst worden geopend volgende pad:

 • intern geheugen
 • WhatsApp
 • media
 • WhatsApp Voice Notes
  WhatsApp spraakbericht rustig? Deze trucs helpen

WhatsApp spraakberichten via File Manager besparenDit pad je moet nemen om de WhatsApp gegevens te krijgen. (Screenshot: Redactie)

Nu kunt u ofwel sla de hele map met WhatsApp spraakberichten of om de gewenste bestanden te selecteren met de hand. De selectie kan worden toegezonden in het kader van de volgende opties:

 • Shifting (de gesproken berichten naar een andere locatie transfer)
 • KopiĆ«ren (sla de ingesproken berichten naar een andere locatie met behoud van de gegevens in de map WhatsApp Voice Notes)
 • (De audio op messenger, e-mail, Bluetooth, cloud-diensten, enz. E-mail) delen
 • In de cloud om (de bestanden naar de juiste Cloud rekening copy) te uploaden

WhatsApp spraakberichten of share saveDeze mogelijkheden worden aangeboden door de file manager om WhatsApp gegevens te beveiligen. (Screenshot: Redactie)

Nogmaals, de audio data wordt vesendet, gekopieerd of opgeslagen in .aac-formaat. Echter, als je mp3s voorkeur kunnen van deze truc:

WhatsApp spraakberichten omzetten naar mp3

Zelfs als de meeste media-spelers domineren de .aac-formaat zonder problemen, is het soms voordelig om de audio bestand te converteren in mp3. Dit is makkelijker dan je denkt. Men moet gewoon veranderen de bestandsextensie van acc in mp3 namelijk. De audio is gemakkelijk speelbaar na hernoemen – geen hoorbare verlies van kwaliteit. Als alternatief – en een of andere manier professional – u kunt toevlucht nemen tot een mp3-converter, want er zijn van verschillende leveranciers in onze audio-software aanbod gratis te downloaden.

map