WhatsApp uitschakelen videogesprekken

WhatsApp uitschakelen videogesprekken

De video-oproepen in WhatsApp voor Android en WhatsApp voor iPhone is uitgegroeid tot een van de standaard functies van de boodschappers en wordt vaak ook gekozen door zo veel voor een ander gesprek. Maar kun je WhatsApp uitschakelen videogesprekken? Omdat niet iedereen vindt de manier waarop praktische en dat is de ene of de andere waarschijnlijk al geïrriteerd zijn meer dan gemotiveerd zijn vrienden die de functie overmatig gebruiken. We vertellen u meer.

WhatsApp uitschakelen videogesprekkenVideogesprekken kunnen niet uitschakelen – maar kan je jezelf te beschermen terwijl tevoren! (Foto: WhatsApp / pixabay / Redactie)

WhatsApp video uitschakelen bellen – is dat zelfs mogelijk?

Vrijwel elke WhatsApp gebruikers heeft zeker een typefout gemaakt voor en begon per ongeluk een WhatsApp gesprek. Dus het staat te vrezen dat dit kon gebeuren met video-oproepen. En alleen voor mensen die weinig data volume beschikbaar is, zou dat een medium-zware ramp zou kunnen zijn. Bovendien heeft elke heeft zeker zo een vriend die totaal vliegt in dergelijke nieuwe functies en zal een beetje te grote schaal te gebruiken in de komende weken, de video-telefonie. Dus hoe jezelf te beschermen? WhatsApp video-oproepen uit te schakelen?

Voor deze, de boodschapper heeft echter geen functie gebouwd: Zowel de normale WhatsApp oproep functie en WhatsApp videogesprekken kan niet worden uitgeschakeld. Tenminste nog niet. WhatsApp zelf schrijft: “… we kunnen geen commentaar geven op toekomstige ontwikkelingen.” Maar je kunt nog steeds kijken beschermen tegen vervelende gesprekken – en de beller direct automatisch via een sms-bericht om u te informeren dat u op video-oproepen niet willen.

gewoon oproepen weigeren

maar als WhatsApp WhatsApp oproepen of uitschakelen videogesprekken is nu al niet mogelijk is, kan men weigeren, natuurlijk hen. Zo zou iemand te bellen, tikt u gewoon op Afwijzen of boodschap. In het laatste geval kan de beller een bericht waarom je het gesprek niet heeft aanvaard dan stuur (en als je ooit staat voor deze gesprekken. Misschien is de beller herinnert zich, zodat hij nu aan het verkeerde adres).

Zelfs mensen met weinig maandelijkse datavolume kan ademen gemakkelijk, want volgens WhatsApp belfuncties zijn ontworpen om zo weinig gegevens als mogelijk te maken. En verbruiksgegevens kunnen verder worden beperkt. Ga naar Instellingen en in WhatsApp op het gebruik van gegevens en maakt het mogelijk de instelling Verminder dataverbruik. Anders moet je altijd aandacht te besteden aan het maken of ontvangen van gesprekken in het WLAN te accepteren.

WhatsApp videogesprekken niet mogelijk uit te schakelenmaar in ieder geval deal – de functie kan niet volledig tentoonstelling zijn. (Foto: WhatsApp / Redactie)

Noodfunctie: contactblok

WhatsApp heeft de telefoon geplaatst voor het maken van een oproep in de app door de manier waarop nu zo dat de kans op een toevallige oproep is nu iets lager. Bovendien moet u nu kiezen voor de integratie van video eens bellen wat voor soort oproep die je moet maken. Accidental gesprekken moeten daarom een ​​ding van het verleden.

Als een beller u echt zo erg vervelend met gesprekken en video-oproepen, is er nog de drastische methode: een blok WhatsApp contact. Maar U kunt dan ontvangen geen meer nieuws van hem dat bewust van moet zijn.

Voor valse activering en deactivering Links

By the way: Een handmatige activering van de video-oproep functie is niet nodig – dat gebeurt vanzelf! Opnieuw en opnieuw, stuur namelijk oplichters phishing-berichten naar WhatsApp gebruikers rippen over een vermeende activering link. Het zou slechts een kwestie van tijd voordat er zulke verbindingen voor een vermeende deactivering. Dus: Klik niet op!

map