Activeren WhatsApp Encryptie: Hier is hoe!

Activeren WhatsApp Encryptie: Hier is hoe!

Enable encryptie WhatsApp stap voor stap uitgelegd. kan zo gemakkelijk chats, foto’s & beschermen tegen valse oproepen handen. Iedereen die zijn privacy waardeert, moet nog veel meer!

Vereisten: Om de end-to-end encryptie van de Boodschappers gebruikt, wordt het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS-versie 2.16.X nodig. De rest van de dienst bijna klaar vanzelf.

Enable encryptie WhatsApp: Dat brengt het!

Het voordeel van de volledige encryptie dat niemand toegang heeft tot de gedeelde gegevens. Dit be├»nvloedt niet alleen de chats, maar ook voice-berichten, telefoontjes, foto’s, video’s en bestanden. In principe is de hele als een klein hangslot aan die alleen de ontvanger van het bericht heeft de juiste sleutel werkt. Noch derden noch WhatsApp zelf kan de communicatie ontcijferen. Zodat de gekoppeld aan Facebook Messenger een grote stap in de richting van de bescherming van persoonsgegevens en de concurrentie, zoals threema, RedPhone of TextSecure heeft genomen graaft steeds meer het water. Volgens WhatsApp allemaal automatisch gebeurt: Het mag geen instellingen gewijzigd.

Om de codering WhatsApp controleren

Ook als gebruikers hoeven niet apart in te schakelen WhatsApp encryptie, kunnen ze controleren of er geen contact, of de verbinding “tap-proof” is. Alle gebruikers van WhatsApp kreeg een gele schaduw notitie in hun chatgeschiedenis “Berichten die u verzendt in deze chat, en gesprekken worden nu beschermd met end-to-end encryptie” Als u op dit bericht, opent voor de respectieve contact op met de bevestiging venster voor het sofi-nummer. Als je wilt niet te kijken in het chat Neem het bericht, kunt u de WhatsApp-codering te controleren door te bellen naar de opties in een open gesprek en de sub-onderdeel selecteert Show contact. In de openingsdisplay het punt versleuteling plaatsvindt. Nu zijn er twee mogelijkheden:

Enable encryptie WhatsApp Ook als gebruikers niet nodig om de encryptie WhatsApp toevoeging activeren, controleren ze hun verbinding.

1. Scan de QR-Code

Hiervoor moet beide contacten hebben geopend Bevestig sofi-nummer het raam. U ontvangt een QR code en een 60-cijferige code in te zien. Een van de twee contacten moet nu rechtsonder selecteer Code scannen optie. WhatsApp toegang tot de camera van de telefoon en de code kan worden gelezen. Naar aanleiding van een groen vinkje. De code voor verdere verificatie en moet identiek op beide apparaten.

2. Stuur de verificatiecode

Als de contactpersoon niet in zicht, als alternatief, de QR-code kan ook worden verzonden. Om dit te doen klikt u op het pictogram Delen rechtsboven. Dit opent een pop-up met alle beschikbare diensten. Selecteer de gewenste versie en stuur het naar het betreffende contact. Dit kan nu controleren de nummercode en vervolgens bepalen of de verbinding wordt beschermd door end-to-end versleuteling.

De enige voorwaarde is om WhatsApp encryptie, zodat de nieuwste versie van Messenger mogelijk te maken.

map