Verwijder WhatsApp spraakberichten – in een klap!

Verwijder WhatsApp spraakberichtenZo zal het zijn oude audio data terug te gaan en wist het geheugen van haar smartphones gratis! We onthullen stap voor stap, hoe je de "Audio garbage" vernietigen!

Of men het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS gebruikt: Wanneer een gesproken bericht wordt ontvangen, wordt deze automatisch gedownload - willen of niet. Omdat deze functie kan ook nog niet duidelijk. Echter, als je niet wilt ontsiert zijn telefoon met vreemde berichten moeten van tijd tot oude spraakberichten verwijderen.

Verwijder WhatsApp spraakberichtenVerwijder alle WhatsApp spraakberichten: Vind het! (Foto: pixabay / Redactie)

Verwijder WhatsApp spraakberichten: chatten, op datum of volledig

In principe kun je een nieuwsbericht verwijderen op twee manieren: direct in de app of via de file manager. Helaas zijn er geen gesproken berichten vermeld onder het menu-item media. Dus je moet elk gesprek binnen WhatsApp te openen en zoek het nieuws geleidelijk. Na deze kan met een lange punt worden gemarkeerd en verplaatst naar de prullenbak.

Verwijder WhatsApp spraakberichten hoe het werkt binnen de appVerwijder spraakberichten binnen de messenger WhatsApp. (Screenshot: Redactie)

Echter, als je wilt een langspeelplaat lengte op verschillende WhatsApp spraakberichten verwijderen als volgt te werk:

Eenvoudige audio clearing verouderd of volledig via File Manager

Dus voordat je doorklikken elk gesprek en scroll, kunt u effectief WhatsApp spraakberichten verwijderen als u een file manager te gebruiken. Hier wordt het volgende pad moet worden geopend:

  1. WhatsApp
  2. media
  3. WhatsApp Voice Notes

Nu kunt u ofwel de inhoud van de hele map (niet de map zelf, is WhatsApp is gevoelig) verwijderen door te bellen naar de prullenbak en WhatsApp selecteert VoiceNotes volgen en bevestiging van de verwijdering.

Voor degenen die willen alleen enkele berichten verwijderen, vindt de overeenkomstige gegevens in de WhatsApp map VoiceNotes gesorteerd op datum. Hier de gewenste beelden kunnen worden geselecteerd en verwijderd door te klikken op de prullenbak. Overigens, deze aanpak werkt ook voor andere vormen van media, zoals wallpapers, gifs, audio, documenten, afbeeldingen, profielfoto's.

Verwijder WhatsApp spraakberichten via Manger FileDe meest handige manier om te verwijderen via File Manager gaat. (Screenshot: Redactie)

De oude inheemse: Reinigen van gereedschappen voor WhatsApp

U kunt alleen beelden van de boodschapper die na het downloaden van de Magic Cleaner voor WhatsApp verwijderen, zijn er nu een aantal apps die je WhatsApp spraakberichten kunt verwijderen. Dus de reiniger voor WhatsApp download biedt een praktisch overzicht over de aard van bestanden via WhatsApp blokkeren het geheugen van de smartphone. In aanvulling op berichten, stem vooral video's en foto's zijn de grootste geheugenvarken.

WhatsApp spraakberichten verwijderen Via CleanerThe Cleaner voor WhatsApp naargelang data en maakt deze beschikbaar voor geselecteerde verwijderen. (Foto: tattobr)

Maar zelfs profielfoto's, achtergrondafbeeldingen of databases en gesprekken worden opgenomen, met inbegrip van de ruimte die ze innemen. Elke sectie kan afzonderlijk worden opgeroepen en de bijbehorende tekst worden bekeken. Een bijzonder hoogtepunt is dat de applicatie kan ook naar beneden dubbele bestanden die gemakkelijk kunnen worden gevolgd gewist. Perfect voor diegenen die willen wat werk met de sanering van hun smartphones te doen.

map