WhatsApp smileys: betekenis decoderen \ _ (ツ) _ / ¯ 2023

WhatsApp smileys: betekenis decoderen \ _ (ツ) _ / ¯

de WhatsApp Smileys Betekenis soms verloren tussen zender en ontvanger. We tonen u een lijst van de meest voorkomende misvattingen in de emoji. hier leren meer nu!

De WhatsApp Smileys betekenis is onduidelijk veel!

Sinds de invoering van chats en sms’jes emoticons en emoji uit de correspondentie nauwelijks kunt voorstellen. Met slechts een paar symbolen spontane reacties en meer complexe emoties kunnen worden weergegeven. Het karakter combinaties kreeg na verloop van tijd meer kleur en vorm. Veel Messenger en chatten providers zelfs gespecialiseerde Emoji ontwikkeld voor hun gebruikers. Wie zal de populaire WhatsApp voor Android download hebt geïnstalleerd, kan meer dan 1.500 verschillende symbolen in zijn chatberichten gebruiken.

WhatsApp Smileys BetekenisWhatsApp Smileys Betekenis: Voortdurend nieuwe emoji worden toegevoegd. (Foto: blog.emojipedia.org/Redaktion)

Pas onlangs werden 72 nieuwe WhatsApp Emoticons & Emojis aan het assortiment toegevoegd. Tussen de bekende en populaire gele smileygezichten, meerdere ballen met vreemde gezichtsuitdrukking tummelt. Er zijn ook dieren, gebouwen en symbolen die bijna niemand begrijpt. Geen wonder, omdat veel van de kleine foto’s worden gebruikt in de Aziatische regio en zijn gebaseerd op de wijdverbreide symboliek van de manga.

De gezichten van WhatsApp Smileys

Vooral met gele gezichten, de WhatsApp Smiley zin verandert door subtiele verschillen. Derhalve veel gele ballen verkeerd gebruik, hetgeen soms kan leiden tot grappige misverstanden.

WhatsApp Smileys belang FacesMisvattingen over WhatsApp smileys. (Foto: blog.emojipedia.org/Redaktion)

Dus de eerste Smiley niet minachtend spugen voorbeeld uit de mond. De vreemd geplaatste druppels te vertegenwoordigen uit de neus loopt snot hier. Wat werkt voor de Duitse eens vreemd en verontrustend, is in Azië gewoon slaperigheid. Een symboliek die vaak gaat met geanimeerde karakters gebruikt.

  pick WhatsApp blokkeren? Hoe het werkt!

De tweede Smiley is gewoon moe en gerealiseerd in geeuw. In dit land onthoudt het gezicht met vernauwde ogen en gapende in plaats van wanhoop en wordt meestal gebruikt in juist deze context.

De derde Emoticon een veel slechtere staat van de geest en een andere WhatsApp Smileys wordt ook aangenomen betekenis als het de bedoeling was door de makers. De hangende wenkbrauwen en terneergeslagen mond niet verdriet te vertegenwoordigen. De gele bal is om gewoon te imiteren een doordachte meningsuiting.

De onbegrepen vrouw in WhatsApp

Tussen de grappige ballen zijn er menselijke personages waarmee men zijn gevoelens kunnen uiten. Heel vaak het belang van vrouwen verkeerd wordt geïnterpreteerd in een roze shirt.

WhatsApp Smileys belang vrouwMisinterpretaties in het belang van de vrouw in het roze shirt. (Foto: blog.emojipedia.org/Redaktion)

De gehavende over het hoofd handen niet een product van een emotionele gebaren, zij vormen slechts één O en warme zoveel als “alles OK”. De gekruiste armen in de volgende afbeelding om het tegenovergestelde te illustreren.

Het laatste cijfer met de glimlach en de opgeheven hand wordt vaak gebruikt, maar vrijwel elke gebruiker een andere betekenis aan de WhatsApp Smiley schrijft. Voor velen is dit een van verzonden lucht kussen, vooral wanneer het wordt gebruikt met de combinatie van een kus mond. Andere gebruikers benadrukken dit gebaar sarcasme gebruikt of ironie. Helemaal verkeerd: De lachende vrouw is in werkelijkheid receptionist en straalt behulpzaamheid.

Het belang van de hand beelden in WhatsApp-chat

Nergens is het belang WhatsApp Smiley is zozeer opgevat als twee handpalmen, die een licht vormen.

  Selecteer afzonderlijke WhatsApp Achtergrond: Hoe werkt het?

WhatsApp Smileys belang handenWat is de ware betekenis van de hand beelden? (Foto: blog.emojipedia.org/Redaktion)

In Duitse Chats deze handen betekenen vaak een bijzonder explosieve High Five. Bijna net zo vaak, wordt het beeld gebruikt als een symbool voor het gebed. In werkelijkheid, de handen zijn een verminderde vertegenwoordiging van de Japanse boog. De betekenis: diepe dankbaarheid en respect.

map