Als de WhatsApp profielfoto is verdwenen, is is het!

Als de WhatsApp profielfoto is verdwenen, is is het!

WhatsApp profielfoto weg? Er kunnen verschillende redenen. hier leren wat het is en met het verdwijnen van de foto’s op hoe om te detecteren of men niet werd geblokkeerd of!

Na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS alle telefoonboek kunnen eenvoudig worden geïmporteerd, die lijken een overeenkomstig profiel afbeelding in de lijst met contacten van de Boodschapper met. Echter, aangezien slechts een placeholder, wat niet ongebruikelijk is in zichzelf omdat niet iedereen een profiel foto ook heeft ingesteld, wordt af en toe. Maar wat gebeurt er als er een beeld dat nu is verdwenen waren oorspronkelijk keer?

WhatsApp profielfoto wegWhatsApp profielfoto weg? Was het misschien zelfs geblokkeerd ?? (Foto: WhatsApp / Redactie)

WhatsApp profielfoto weg? Omdat het kan zijn

Er zijn verschillende redenen waarom de profielfoto niet worden weergegeven:

  1. Er is een technische storing: Eigenlijk WhatsApp betrouwbaar werkt. Mocht het een probleem (meestal na een update) zijn, een detecteert een storing op de best rekening mee dat dit probleem treft alle contacten en niet alleen een van de foto’s is verdwenen.
  2. De contactpersoon heeft gewoon verwijderd zijn profiel foto: In dit geval is de boodschapper gaat terug naar de onpersoonlijke icoon.
  3. De contactpersoon heeft de veiligheid posities aangepast: WhatsApp biedt in de accountinstellingen onder het kopje Privacy bepalen de manier waarop die zijn profiel foto kunt zien. Nu, toen de eigenaar van het nummer, deze optie is gewijzigd van elke Mijn contactpersonen of niemand kan verdwijnen de afbeelding – bijvoorbeeld, als je jezelf niet opgeslagen in het telefoonboek als contactpersoon.
  4. Het nummer werd geblokkeerd: Zelfs toen voortaan de gelijke WhatsApp profile picture afstand. Het verschijnsel doet zich overigens in beide richtingen: zowel als je iemand hebt geblokkeerd, en als men zelfs werd geblokkeerd lijken zinloos placeholder.

Hoe weet ik of ik werd geblokkeerd?

De Messenger kan niet duidelijk vast te stellen of het werd geblokkeerd door een contact of niet. Maar als de WhatsApp profielfoto is verdwenen, zijn er een paar dingen om het vermoeden te bevestigen of om de wereld te bevrijden.

  1. De online status is verdwenen. Dus je kunt niet zien wanneer het contact de boodschapper laatste werd geopend.
  2. Verzonden berichten hebben slechts een vinkje. Zodra een tweede wordt weergegeven, was je niet geblokkeerd.
  3. Het contact kan bellen (maar ook door zijn om een ​​dode zone) bevindt.

Als deze drie punten zijn waar op hetzelfde moment te zijn gegaan profielfoto, de kans op blokkering is zeer hoog. Echter, kunnen er andere oorzaken voor deze verschijnselen dan ook. Echte zekerheid wordt verkregen in dit geval alleen bij het zoeken of neem contact op via een ander nummer vraagt ​​rechtstreeks met deze persoon.

map