WhatsApp: "Je kunt nieuwe berichten hebt" - Wat betekent dit? 2023

WhatsApp: “Je kunt nieuwe berichten hebt” – Wat betekent dit?

Een nieuw bericht wordt weliswaar weergegeven in Messenger meestal met een klein pictogram in de statusbalk. Wie deze berichten op zoek nauwer, maar komt zo nu en dan in een vreemde boodschap. rapporteert dan WhatsApp “Je zou kunnen nieuwe berichten hebt”. Maar wat zit erachter?

WhatsApp zegt: “je zou kunnen nieuwe berichten hebt” – en dit alles: Huh?

Wie zal er een nieuw bericht ontvangt in WhatsApp voor Android, die zal worden weergegeven, afhankelijk van de instelling, een pop-up en afhankelijk van het apparaat en een klein aantal op het app-pictogram. Echter, is overal hetzelfde, het kleine pictogram in de statusbalk aan de bovenkant van het scherm.

WhatsApp Je kan nieuwe berichten hebtDe boodschap voor Whatsapp, "Je kan nieuwe berichten hebt" doneert opnieuw voor verwarring. (Foto: pixabay / Redactie)

Als u de statusbalk openen, bijvoorbeeld door gebruik te maken naar beneden, krijg je een korte preview van de nieuw aangekomen bericht. En wat heeft zeker al af te vragen op dit moment.

In plaats van een nieuw bericht, ziet u het volgende bericht van WhatsApp: “Je kunt nieuwe berichten hebt.” Aha. Veelzeggend, de ene of de andere zeker gedacht.

De oplossing: het internet op zoek naar!

Het feit is WhatsApp Dit bericht niet de huid over te verwarren. Integendeel, het is dat je jezelf waarschijnlijk gewoon in een omgeving met een slechte ontvangst en dus nieuws in de pijplijn worden.

  50 originele en leuke WhatsApp groepsnamen Family

Deze mogen niet in staat zijn om gemakkelijk te worden weergegeven op het startscherm, maar kan mogelijk al bellen in de app – of als uw internet is weer stabiel. Dus kijk maar van tijd tot tijd in de app, moet u dit bericht ontvangt. Vaak zijn de berichten binnenkomen, maar zodra je de app te openen.

WhatsApp Je kan nieuwe berichten hebt ontvangenDe meest voorkomende reden waarom de boodschap: de ontvangst slecht is. (Foto: pixabay / Redactie)

Derde reden: probleem met de software of andere technische redenen

Maar het hoeft niet per se op de ontbrekende of onvoldoende gegevens te koppelen dat u dit bericht ontvangt. Mogelijk een bericht van verschillende technische redenen, nog niet kunnen bepalen WhatsApp jou. Gewoon wachten is het motto.

Zeker, het kan goed zijn dat je WhatsApp versie heeft een probleem – als, bijvoorbeeld, de laatste update is niet correct geïnstalleerd en het programma kan daarom niet worden uitgevoerd helemaal door. Dan mag je zelfs geen nieuwe berichten krijgen – behalve WhatsApp-"Je kan nieuwe berichten hebt"Bericht.

Hier kunt u gemakkelijk proberen om een ​​oudere versie van WhatsApp op uw apparaat handmatig installeren. Hoe dit werkt, kun je leren in dit artikel: de oude versie te herstellen Met WhatsApp: Vind het!

Als WhatsApp dan weer automatisch bijgewerkt en de fout moet nog voorkomen, hebt u waarschijnlijk slechts een keer in een eerdere versie blijven (dat wil zeggen, nog een oude versie als “nieuw” APK te installeren) – of wacht tot WhatsApp zichzelf corrigeert de fout.

Misschien heb je ook schakelt je Android achtergrondgegevens. Gewoon weer in te schakelen – dan misschien kun je het bericht alleen.

  50 koel WhatsApp groepsnaam, Fun & foetussen

WhatsApp Je kan nieuwe berichten Versie hebbenKan soms helpen: ga terug naar een oude versie van WhatsApp. (Foto: pixabay)

Vierde “basic”: Mute Groepen

Geen reden, maar het resultaat van de eerste twee redenen, maar in dit geval bijzonder vervelend: Misschien bent u lid van een groeps-chat, waarvan de leden zijn zeer actief en je daarom hebben zich de toon voor deze zeer groep het sap. Wie zich een groep van stille, kan ontvangen ook zo nu en dan de release van WhatsApp dat nieuwe berichten er sprake zou kunnen zijn. Dat dit is erg vervelend – voor een praatje wordt bereid uit een private zorg domme – we hoeven niet om op te draaien.

In principe gebeurt, maar het probleem met de voeding – en dit lost zich zo vaak op hun eigen. Dus de boodschap is in WhatsApp, kan je nieuwe berichten, meest irritante hebben. Schakel dit bericht kan niet, maar (tot nu toe) zijn.

map