WhatsApp berichten worden niet weergegeven?

WhatsApp berichten worden niet weergegeven?

Velen hadden het probleem veilig voor: New WhatsApp berichten worden niet getoond en alleen weergegeven wanneer u de app opent op hun eigen. Waar komt het probleem en hoe het te repareren, laten we zien hier, dus WhatsApp goed werkt voor Android en WhatsApp voor iPhone weer, zoals het hoort.

WhatsApp berichten worden niet getoondSoms helpt het om de meldingen in de app gemakkelijk weer te activeren.

WhatsApp berichten worden niet weergegeven: Systeeminstellingen vaak schuldig

Vaak is het gewoon het geval dat er iets is veranderd in de smartphone-instellingen nadat u een nieuwe update te downloaden en geïnstalleerd. Soms, echter, de app zelf is schuldig en andere oorzaken zijn mogelijk. maar de push notificaties kan weer geactiveerd.
De belangrijkste reden is dat de berichten niet eens aankomen of vertraging – en dus ook leiden tot geen kennisgeving – is het gebrek aan internetverbinding. Als dat zo berichten lijken soms wel en soms niet, het is waarschijnlijk omdat.

WhatsApp berichten worden niet weergegeven chatten gedemptZo nu en dan zijn gedempt individuele chats.

Toch kan het gebeuren dat een WhatsApp-bericht verschijnt alleen wanneer u de app te openen. Bij de melding ontbreekt dan. U kunt de fout dan eventueel te controleren in de instellingen van de app:

 1. Open WhatsApp en open de instellingen van het menu rechtsboven.
 2. Open de map Meldingen: Zijn kennisgeving geluiden en trillingen geactiveerd?
 3. Als dat zo is, kunnen individuele chats worden gedempt. Een chat van waaruit je krijgt niet meer Kennisgevingen en open het menu hier bovenaan rechts noemen. Hier, als de inloopsignaal één verschijnt, is de chat is gedempt. Als u op de binnenkomst en waarschuwingen weer. Chats kunnen de weg naar dempen gedurende 8 uur, een week of een jaar. De meldingen kunnen hier worden uitgeschakeld.

WhatsApp meldingen kan zijn hele systeem verstopt

Ook in de telefooninstellingen, kan de push-notificaties worden uitgeschakeld – zowel Android en iOS-apparaten. Android procedure is als volgt, om de te controleren:

 1. Open de instellingen van uw telefoon (zowel vanuit het menu of gebruik de dropdown menu’s).
 2. In de Application Manager toepassingen scroll naar beneden kijken WhatsApp en tik op de invoer.
 3. De vermelding kan worden gevonden meldingen. Er wordt goedgekeurd, is in feite het systeem kant in orde. Als u op het item, kunt u andere instellingen wijzigen. Zal waarschuwingen worden weergegeven, moet de schakelaar op de top van de groene.

Ook op iPhones en iPads, de kennisgevingen kunt uitschakelen en opnieuw in te schakelen. Hier is hoe:

 1. Open de instellingen op de iPhone en vind de ingang berichten.
 2. Daar, op het item WhatsApp.
 3. In het volgende venster selecteert u minstens moet toestaan ​​berichten te zijn ingeschakeld meldingen komen.

zijn WhatsApp-bericht niet instellingen van het apparaat verschijnenNoodgeval moet worden gezien in het systeem.

Soms helpen Updates

In de WhatsApp- en in de systeeminstellingen alles in orde is, maar toch: zijn de WhatsApp berichten niet weergegeven? Dan kan het ook zijn dat ofwel de app of systeemsoftware zijn verouderd en daardoor problemen veroorzaken. Dan moet je proberen de volgende volgorde:

 • App update: WhatsApp is de meest recente versie geïnstalleerd? Anders gewoon upgraden via de Google Play Store of de App Store of download de laatste versie hier.
 • System Update: Als het systeem software up-to-date? Dit kan worden getest in de informatie over het apparaat onder Instellingen. Hier kunt u ook handmatig controleren of er updates zijn, maar ook de automatische update is mogelijk.
 • WhatsApp opnieuw te installeren: Als dat niet werkt, moet Whatsapp eenmaal volledig verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Maar voor mij eerder een back-up, dat is niet ineens alle berichten zijn verdwenen.
 • Reset het apparaat naar de fabrieksinstellingen: Ook heeft niets gebracht? Dan hangt waarschijnlijk smartphone – als een laatste redmiddel. Een factory reset kan soms wonderen. maar Let op!: Alvorens te bevestigen zeker alle gegevens!

By the way: Wie is aangesloten op WhatsApp Web, zelfs niet meldingen op zijn smartphone te ontvangen. Met deze tips en trucs van de fout moet "WhatsApp berichten worden niet getoond" maar hopelijk binnenkort een ding van het verleden.

map