Verwijder WhatsApp Backup & mobiele data garbage gratis

Verwijder WhatsApp Backup en volledig te verwijderen alle sporen van onnodige communicatie. verwijdert u de geschiedenis van de boodschapper, niet genoeg om gegevens volledig uit te bannen. meer informatie hier!

Wie schrijft de teksten rechtdoor na het downloaden van WhatsApp blij voor Android of iOS, dus kan een zeer mooie berg aan gegevens te fabriceren. Voor de boodschapper de complete geschiedenis automatisch opgeslagen in een vorm van beveiliging bestand, kunt u de eerder verwijderde chats herstellen.

WhatsApp Backup: Deze versies zijn beschikbaar

WhatsApp biedt twee versies van de back-up. Zowel intern als extern naar het mobiele apparaat in de cloud met Google Drive. Hier zijn aan de telefoon de laatste zeven (!) Opgeslagen lokale back-up van bestanden via Google Drive altijd alleen de meest recente versie. Op welk punt wordt gedaan om de chatgeschiedenis te beveiligen, kunnen afzonderlijk worden ingesteld in de cloud; de interne back-up wordt automatisch uitgevoerd elke ochtend om 2:00. We leggen beide manieren over hoe om eindelijk te ontdoen van de gevoelige gegevens.

Duidelijke interne WhatsApp backup en schep het telefoongeheugen

De back-bestand kan niet worden geopend vanuit de boodschapper, maar alleen met behulp van een file manager. De huidige versies van Android te brengen reeds eigen bestanden een geschikt instrument met. Nu moet je een beetje zoeken in de mappenstructuur. Volgens WhatsApp de zekering bevindt zich in het volgende pad: / sdcard / WhatsApp / Databases /. maar het is ook mogelijk dat het bestand op een andere locatie van de telefoon. Bijvoorbeeld, niet op de SD-kaart, maar in het interne geheugen. De mapstructuur Er zijn: / Apparaatopslag / WhatsApp / Databases /.

Verwijder WhatsApp Backupde WhatsApp kan net een file manager Delete Backup

Zodra je open de map Databases zijn te vinden in de betreffende back-ups die alleen maar hoeft te worden aangekruist en kan in combinatie met één druk op de prullenbak en de bevestiging worden verwijderd.

Verwijder WhatsApp Backup en bevestigMet de bevestiging van de geselecteerde gegevens gewist.

Verwijder het Drive Backup WhatsApp

Om de back-up WhatsApp in Drive te verwijderen moet eerst worden geregistreerd in de desbetreffende account. De toegang is meestal door de mobiele telefoon via de link, moet worden veranderd om de desktopversie van tevoren. Voor deze, op de menutoets getypt op de linkerbovenhoek en selecteer de desktop-versie. In de volgende stap, de opties worden ingeroepen beheren instellingen en apps via het tandwielpictogram. In het nu opkomende overzicht WhatsApp is geselecteerd - onder bepaalde omstandigheden kan het even duren voordat de app wordt vermeld. de service is ontdekt, is het belangrijk om te wachten tot de grootte van de verborgen app data zal verschijnen. Ook die eventueel een moment. Naar aanleiding van het menu Opties en de submenu verborgen app data is gekozen om te verwijderen. Om ervoor te zorgen dat alle back-up bestanden in de cloud worden verwijderd.

Gegevensproductie dankzij de back-ups

Echter, kan de back-up in sommige gevallen nuttig zijn. Bijvoorbeeld, als u een nieuwe smartphone en wil zijn chatgeschiedenis spelen om het nieuwe apparaat. Hoe u gegevens dankzij de back-ups te herstellen onthult de video:

map