WhatsApp kabelbreuk of verzenden: De Enter-toets

WhatsApp kabelbreuk of verzenden: De Enter-toets

Het verzenden van berichten is snel met de Enter-toets. Maar u kunt ook bij WhatsApp kabelbreuk Steek een door het indrukken van de Enter-toets. Terwijl u dit omgeven, laten we zien hier.

Stel regeleinde: WhatsApp

Er zijn bekend, twee soorten gebruikers die WhatsApp gebruiken voor Android of WhatsApp voor iPhone: Stuur naar een langere teksten met hakken, maar ook degenen die het altijd individuele lijnen en haal de ontvanger zoals waargenomen 1.000 berichten tegelijk.

Misschien wel de laatste zijn nog niet gerealiseerd dat u kunt invoegen in WhatsApp door op de Enter-toets en regeleinden. Alles is zoals altijd in de juiste setting binnen de app.

WhatsApp kabelbreukPlaats voor WhatsApp kabelbreuk of snel verzenden de Enter-toets: Een niet zo gemakkelijke beslissing. (Foto: pixabay / Redactie)

Standaard wordt de WhatsApp kabelbreuk zelfs ingesteld. Maar misschien heb je de functie per ongeluk weer ingeschakeld, zodat je nu automatisch legt de geschreven tekst door op de Enter-toets op de smartphone toetsenbord. Of je een keer deed het op doel te kunnen om sneller te sturen, weet je nu maar niet hoe dat te doen teruggedraaid? De redenen zo gevarieerd als WhatsApp gebruikers.

Bewerken Enter instellingen

Als je nu de manier waarop de Enter-toets, terwijl WhatsApp verandering weer reageert wilt, moet u het volgende doen:

  1. Hiermee opent u de instellingen via het menu in de rechterbovenhoek (drie punten). De onderkant van de pop-up kunt u de juiste ingang te vinden.
  2. Getypt binnen de instellingen op het tabblad chats.
  3. Hier in het nieuwe scherm ziet u het bovenste item te vinden Enter = Stuur. Als het vakje niet is aangevinkt, staat als bewijs onder de “Enter-toets voegt een rij.” Hebt u instellen het vinkje, echter, is de boodschap “Enter-toets stuurt het bericht”.
  4. Is op zoek naar een van de opties: of je vinkt u het vakje en stuurt onmiddellijke Fast bericht door uw indrukken van de Enter-toets – maar loopt het risico dat vervelende uw WhatsApp contacten een beetje als je daadwerkelijk productief schrijver. Of je laat het vinkje weg en gaat verder met de Enter-toets in plaats regelafbrekingen.

WhatsApp woord wrap instellingenWat je ook je besluit: Het vinkje wordt verwijderd of je in de instellingen. (Foto: screenshots Editor)

Toch snel verzenden in WhatsApp

Zelfs als je de WhatsApp line break hebt ingesteld, kunt u nog steeds snel berichten te versturen. Omdat er nog steeds op de knop “Verzenden”, kunt u het minstens zo snel druk op de Enter-toets.

Laten we eerlijk zijn, eigenlijk het woord wrap functie is erg handig – en doet dat eigenlijk twee manieren om een ​​boodschap in te dienen? De knop Verzenden is nu zo aanwezig en bevestigd te bereiken, dat het niet langer noodzakelijk de functie invoeren voor directe overdracht vereist. Zo zien we dat in ieder geval. Maar dit is natuurlijk aan jou. En op het einde is alles toch weer boven alles: gewenning ding.

Hoe zit het met WhatsApp Web?

Met WhatsApp Web is er geen line break door te drukken op Enter. Hier wordt rechtstreeks verzonden – maar ook de send-knop ontbreekt. Als u wilt een lijn in te voegen, moet je een truc toe te passen: je moet op hetzelfde moment [Shift] + [Enter] om een ​​lijn pauze bij WhatsApp WhatsApp Web invoegen.

map