gebruikers haar Change WhatsApp Ontwerp willen omdat ze genoeg van de sombere blik hebben gezien, hun grenzen snel te bereiken. Hoe kan ik toch nog wat momentum in de client, tonen we hier!

Maanden of jaren zag je tijdens het chatten op een ontwerp, dat moderne, aantrekkelijk en vooral ook individualiteit ontbrak. Nu, eindelijk, de verkoop van Facebook Messenger heeft zijn uiterlijk vernieuwd en is overgeschakeld naar ontwerp van het materiaal. Met wie de update is nog niet uitgerold de laatste versie van WhatsApp kunnen hier downloaden voor Android. Nu, hoewel iedereen heeft een nieuw design - maar individuele instelmogelijkheden blijven weer op de rails.

Change WhatsApp OntwerpVerander WhatsApp Stijl: Brisk look voor iOS & Android. (Foto: WhatsApp Inc./Redaktion)

Verander WhatsApp Stijl: korte-termijn oplossingen

Het lijkt erop dat de lay-out is de achilleshiel van de populaire Boodschappers. Waar anderen Aanpassingen aan kleuren, vormen, achtergronden, enz., Een gapende leegte op WhatsApp, althans nagenoeg te leveren. Of het nu oud of nieuw materiaal design - WhatsApp biedt niet alleen zijn gebruikers vele mogelijkheden voor visuele veranderingen klaar.

zich te ontdoen van het materiaal ontwerp in WhatsApp

Wie zijn de gebruikers, wat de nieuwe MD niet bij je past, die kan - in ieder geval tijdelijk - terug te keren naar de oude stijl. De Google Play Store oudere versies kan niet worden gevonden, maar op veel andere portals. Daar wordt de APK wordt aangeboden, zal worden gedownload en vervolgens handmatig trekken aan de smartphone. Voordat u de huidige versie te verwijderen, moet u een back-up van zijn chats te maken, zodat ze in staat zijn om ze te herstellen.Met deze methode, kunt u tijdelijk de WhatsApp ontwerp echter te veranderen, is maar kan niet lang praten. Om veiligheidsredenen WhatsApp is zeer enthousiast om ervoor te zorgen dat alle gebruikers up-to-date en roept vroeger of later bij te werken.

Gebruik onofficiële WhatsApp varianten

Tegen het einde van het jaar, was het gemakkelijk voor gebruikers om onofficiële klonen als WhatsApp Plus of WhatsAppMD of WhatsApp Plus materiaal te gebruiken. Deze bieden talloze customization opties met betrekking tot kleuren en achtergronden. Echter, de wijzigingen in deze boodschappers niet per se aan te bevelen. WhatsApp gaat al enige tijd hard tegen de ontwikkelaars voor en stelt ook de eerste signalen in de richting van de gebruikers. Wie maakt gebruik van een WhatsApp variant, loopt het risico te worden opgesloten 24 uur of zelfs meerdere dagen minimum.

Ontwerp aanpassingen WhatsApp

Als u liever op lange termijn plezier chat, dus het moet met de tevreden mogelijkheden die WhatsApp biedt. Dat is niet veel, maar iets. Zodat gebruikers niet kan veranderen het gehele WhatsApp ontwerp, maar in ieder geval de achtergrond imago van hun chats. Hoe dit werkt blijkt uit de volgende instructies:

(1) Eerst moet de gebruiker opent het menu over de drie verticaal gestapelde pleinen. Hij selecteert de instellingen. In het volgende scherm te klikken op de chat-instellingen.

Verander WhatsApp ontwerp achtergrond(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

(2) In de chat-instellingen zijn er relatief gecentreerd optie achtergrond. Door te klikken op een klein venster geopend waarin biedt verschillende bronnen aan de gebruiker te kiezen. Dus je kunt gebruiken of vanaf je eigen muziek als achtergrond, maar uit de WhatsApp Wallpaper pakket voor een foto. Daarnaast kan de gebruiker de standaard versie te selecteren of volledig opheffen, een beeld.

(3) Een besluit over het album op uw eigen telefoon, kan er een geselecteerde afbeelding en de snede te bepalen zijn. Met Sla het beeld op is geactiveerd.

Afbeelding WhatsApp Design Inzetstuk Change(Screenshot: WhatsApp Inc./Redaktion)

(4) Degenen die kiezen voor het behang, kunt u een kleurrijke selectie van de achtergrond beelden te downloaden. De keuze varieert van materialen en natuurlijke beelden abstraheren tekeningen.

Deze aanpassing kan worden uitgevoerd voor zowel Android en IOS. Men kan alleen maar hopen dat de gebruiker al snel meer opties bij de hand zal ontvangen om zijn WhatsApp ontwerp te veranderen en in staat zijn om persoonlijke wensen aan te passen.