Veel gebruikers vragen zich af hoe ze hun WhatsApp chatgeschiedenis Send kunnen slaan of exporteren. We zien in de volgende stap voor stap, zoals back-up en het uitvoeren van hun eigen WhatsApp chat-koers na het downloaden van WhatsApp voor Android snel en gemakkelijk gevouwen. Probeer het nu!

verzenden, back-up en export WhatsApp chatgeschiedenis

Over het maken van WhatsApp chatten natuurlijk, de gebruiker heeft te weinig aandacht te doen. De eigen WhatsApp chats wordt automatisch een back-up dagelijks en opgeslagen op de smartphone. Indien gewenst, kan de gebruiker een back-up op zijn Google Drive zijn WhatsApp chats in bepaalde tijdsintervallen. Hier kan hij bepalen of alleen via Wi-Fi of via een mobiele verbinding en of de WhatsApp is back-up te zijn met inbegrip van video's of niet is beveiligd. Wie verwijderd WhatsApp op zijn smartphone, maar willen alle berichten die moeten worden eerder handmatig een back-up van de chat te verliezen. Om een ​​compleet WhatsApp chat-back-up van WhatsApp gebruikers aan te maken ga je naar Instellingen en selecteer Chats > Chat Backup > Een back-out.

WhatsApp chatgeschiedenis SendStuur WhatsApp chatgeschiedenis: We tonen stap voor stap hoe het werkt!

Stuur WhatsApp chatgeschiedenis met of zonder aangesloten media

Voor degenen die graag de loop van een bepaalde chat of een hele groep snel en betrouwbaar te exporteren, moet je de chat via e-mail functie te gebruiken. Ook deze kunnen worden gevonden chatten in de instellingen onder het menu-item WhatsApp. Gebruiker klikt hier op chatgeschiedenis en dan sturen om te chatten via e-mail.

WhatsApp chatgeschiedenis Stuur een e-mailTen eerste, de chat-per e-mail functie te selecteren.

Nu opent hij het gewenste moment of WhatsApp groep. zodra het lijkt erop dat de vraag als de chatgeschiedenis verzenden met aangehechte media of zonder dat dit moet plaatsvinden. Als de chatgeschiedenis heeft vele afbeeldingen, audio berichten of video aangesloten media kunnen natuurlijk sterk de e-mail te verhogen en bloat.

Stuur WhatsApp chatgeschiedenis MediaAls de WhatsApp chatgeschiedenis met of zonder aangebouwde media gedaan?

Kies een e-mailclient en de ontvanger

Als er meerdere e-mailprogramma's op de smartphone zijn geïnstalleerd, selecteert de gebruiker nu de gewenste e-mailclient, waardoor de WhatsApp is om te sturen chatgeschiedenis. Het is na dat het e-mailadres van de ontvanger - uiteraard hier hun eigen, al was het maar een back-up op de weg. De e-mail met de chatgeschiedenis wordt gegenereerd als bijlage in TXT-formaat. Als media worden uitgezonden, wordt ze in de uiteindelijke e-mail als bijlage.

Stuur beperkingen bij WhatsApp chatgeschiedenis

Het kan ook grote chatgeschiedenis boodschap: Als de WhatsApp chatgeschiedenis Export de media met geselecteerde, maakt het mogelijk om maximaal 10.000 berichten per chatgeschiedenis verzenden zonder media zelfs tot 40.000 berichten. Deze beperkingen het gevolg zijn van de fabrikant om de maximale grootte van e-mails.