Bekijk de nieuwe WhatsApp Status anoniem? Hier is hoe!

Bekijk de nieuwe WhatsApp Status anoniem? Hier is hoe!

De nieuwe status-functie ook over wie de statusinformatie heeft bekeken. Een trucje maar u kunt de Bekijk WhatsApp Status anoniem. hier is hoe het gaat!

Door het downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android of iOS-gebruikers van de boodschapper krijgen een nieuwe status functie. De functie doet denken aan Snapchat, want na 24 uur, de geüploade foto’s of video’s automatisch verdwijnen. En een ander ding is nieuw: Wie heeft een status die kan zien die hen heeft opgeroepen gepubliceerd. Maar wat als je wilt rond ongemerkt over het profiel en status updates om te kijken? Dan kun je toevlucht nemen tot een van deze twee trucs!

Bekijk deze truc om WhatsApp Status anonieme

WhatsApp biedt inderdaad allerlei opties om zijn privacy te beschermen. Dit geldt ook voor dat u de leesbevestiging kan draaien (de blauw vinkje). En dat is de hefboom die moet worden ansetzten als je wilt om de status WhatsApp anoniem bekijken. De optie van deze is te vinden in het hoofdmenu (achter de drie puntjes) en tussen instellingen en account. Nu Privacy leesbevestiging must onder de optie om het vinkje uit het punt te verwijderen. Dit werkt ook tijdelijk door de manier waarop: Dus af te lezen ontvangst, de status en schakel leesbevestiging opnieuw. Al kun je stoeien op een statusberichten van de contacten te vertrekken om dit zonder een spoor achter. Maar er is een tweede truc die u al diegenen die niet willen opgeven van de leesbevestiging kunnen toepassen.

Bekijk WhatsApp Status anoniemBekijk WhatsApp Status anoniem? Schakel gewoon leesbevestiging! (Screenshot: WhatsApp / Redactie)

Subsidiair variant: Activeer flight mode

Een oude WhatsApp Trick – populair bij iedereen die wil om berichten te lezen zonder dat het lijkt zelfs als online om de update van de tijd stempel of de blauwe vinkje te omzeilen: The flight mode. Als dit is ingeschakeld in de instellingen van de telefoon, wordt de verbinding verbroken naar de servers van de boodschappers en er is geen overdracht van meer gebruikersgegevens. Ook de status WhatsApp anonieme derhalve geschikt deze procedure zien. Dit vereist alleen de flight mode geactiveerd openen na WhatsApp, bekijk de gewenste status, dicht WhatsApp en Vliegtuig modus terug te schakelen naar de belangrijkste instellingen van de telefoon. De truc werkt niet alleen met beelden, maar eigenlijk, als het contact een video geupload: Perfect voor elke stalker hart dat wil de status van WhatsApp in het geheim te controleren.

De tijdelijke status: wraak op Snapchat?

Onmiddellijk na de invoering van de functie van de zelfdestructieve staat, tempert overkoken spreekwoordelijk. Bijna wilde het gehele netwerk te keren naar de oude status en de draak met de goedkope Snapchat kopie. Omdat het eigenlijk is: WhatsApp gekopieerd schaamteloos van de concurrentie en dat heeft een nog bleker connotatie dan het imiteren van succesvolle concepten toch: Facebook, die reeds WhatsApp heeft ingeslikt, Snapchat namelijk eerst aangeboden een miljard, later zelfs drie miljard USD voor de Sociale netwerk. De ontwikkelaars verwierp het aanbod, echter, en ging zelf naar de beurs. Een beslissing die zeker duwt open het beheer van Facebook nog steeds bitter – en nu bijna manische pogingen Zuckerberg Eschen bedrijf uit te leggen aan het succesvol netwerk te kopiëren.

map