De nieuwe WhatsApp Status: Images à la Snapchat? 2023

De nieuwe WhatsApp Status: Images à la Snapchat?

In de beta-versie, werd het al aangekondigd, nu komt hij op alle apparaten: The nieuwe WhatsApp Status. En lost helemaal de oude tekst gebaseerde status van de functie. Velen vragen zich af: Zal ​​nu WhatsApp de nieuwe Snapchat?

De nieuwe WhatsApp Status: Wat kan de functie?

WhatsApp heeft uitgerold een grote update die het uiterlijk van de Boodschappers fundamenteel verandert en in de praktijk brengen hem terug “naar zijn wortels,” zoals het wordt genoemd door het ontwikkelteam. De nieuwe versie van WhatsApp voor Android en WhatsApp voor de iPhone, maar ook een ouder die u hier vindt.

nieuwe WhatsApp StatusDe nieuwe WhatsApp Status functie is daar. We hebben een blik op het had. (Afbeelding: Screenshot Snapchat / Redactie)

Wie WhatsApp opent nu snel te herkennen: de oude status-functie volledig overleefd zijn nut. Boven is er nu een bar met een camera, chats, status en gesprekken, waardoor u hindurchnavigieren als gebruiker. De lijst met contactpersonen kunnen alleen via de chat-zelf en over de oproepen die via de knop “Nieuwe chat” open “Nieuwe Call” – en hier zullen ze missen: de oude status van teksten.

In plaats daarvan, het is nu alleen mogelijk om een ​​foto of video-status te maken en te verfraaien met filters, emoji en schrijven en een extra tekst. Een platte tekst-status is niet meer mogelijk.

En dat is niet alles: De eens set status wordt gespeeld voor slechts een paar seconden tot een – en verwijderd na 24 uur zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen. Dagen, weken of maanden dezelfde status? Dit is niet meer mogelijk. Iedereen die niet zijn status en upload raakte gewoon geen waar het niet wordt weergegeven.

  WhatsApp: "Je kunt nieuwe berichten hebt" - Wat betekent dit?

Voor dit, alle contacten zien de status, dan reageren. En wie heeft de gelezen ontvangstbewijzen te stellen en te zien wie zijn status heeft bekeken.

De privacy-instellingen WhatsApp is dienovereenkomstig aangepast. Elke gebruiker kan ook alle contacten stellen of de status van alleen geselecteerde zien. Evenzo kunnen individuele contacten ook worden uitgesloten.

nieuwe WhatsApp-status PrivacyIedereen kan wie kan de status zien en wie niet aan te passen. (Foto: Screenshots Snapchat)

Gewoon een Snapchat klonen?

Dat men nu steeds meer werpt een blik op de status, kunnen cynici zien als een schijnbeweging om Snapchat, is de functie doet denken aan heel veel van de “concurrenten” Sugar Mountain. En aangezien WhatsApp is nu onderdeel van Facebook, de gedachte is er snel.

maar door WhatsApp team komt een heel andere verklaring. En dat heeft te maken met de wortels van de boodschappers van vandaag. Precies de app was in feite niet altijd. Oorspronkelijk WhatsApp is ontworpen om te helpen, zodat gebruikers een status kan opgeven, dus zie contacten direct of iemand in gesprek is of beschikbaar is voordat zij roepen. Pas later, in 2009, is de functie Messenger is geïntroduceerd dat WhatsApp heeft nu een succesvolle nieuwsdienst.

Als u nog niet de nieuwe versie op uw smartphone hebben ontdekt, maar nog steeds te wachten. Er is namelijk begonnen met de uitrol van de update. Niettemin kan het duren tot en met 24 februari tot en met de nieuwe WhatsApp-status is aangekomen op uw apparaten.

Als u de nieuwe status-functie optimaal gebruik te maken, leer je in dit artikel: Foto’s Alert Hoe kun je de WhatsApp-status bewerken?

  WhatsApp Voice Store berichten: enkele & Total
map