Kopieer WhatsApp chatgeschiedenis Export & Nieuws

Wie zijn Kopieer WhatsApp chatgeschiedenis wil en overgebracht naar een nieuwe smartphone, moet een veel te observeren. We onthullen stap voor stap, hoe al zijn berichten en chats veilig!

Wie is de trotse eigenaar van een nieuwe smartphone en probeert te openen na het downloaden van WhatsApp voor Android of iOS in zijn oude chats moeten deze eerder te beveiligen via back-up. Voor het beveiligen van een individuele chats kunt u ook opslaan in tekstformaat dit.

Kopieer WhatsApp Chat Geschiedenis: De volgende zijn de opties

In principe zijn er twee opties om de WhatsApp chatgeschiedenis te kopiëren. Ofwel zorgt ervoor dat de gesprekken als een tekstbestand dat de e-mail adres kan worden verzonden, of via back-up als een bestand of in de iCloud of Google Drive.

1. Chat als tekstbestand backup (werkt niet in de communicatie tussen twee mobiele telefoons)

WhatsApp biedt de mogelijkheid van het verzenden van individuele chats als tekstbestand naar een e-mail. Echter, deze variant moet voor elk gesprek - of op een of groeps-chat - worden afzonderlijk uitgevoerd. Afhankelijk van de smartphone, kan de procedure een beetje hier variëren. Ofwel markeert de gewenste in het overzicht of om het direct te openen Chat. Vervolgens opent u het menu en kies de optie-instellingen of de dithering direct per e-mail. Nu alleen het e-mailadres moet worden gekozen, moet het gesprek worden gestuurd.

Kopieer WhatsApp chatgeschiedenisKopieer de WhatsApp chatgeschiedenis op een Android-apparaat.

2. veilige chats via backup (werken tussen twee apparaten)

Allereerst zijn er weer twee basisvarianten: door middel van cloud of op uw telefoon of op je SD-kaart. De zekering van het apparaat vindt automatisch en bij voorkeur op de SD-kaart om 24 uur in plaats van het altijd een relatieve datum. Bij een verandering must now voor installeren Whatsapp de SD-kaart naar het nieuwe apparaat. Tijdens het installeren van de boodschapper met de toegang tot back-upbestand. Gebruikers hoeven alleen te bevestigen tijdens dit proces, dat ze weer willen dat hun oude patronen. Het werkt echter alleen als het aantal gelijk blijft. De clip legt het proces weer:

Dezelfde voorwaarden moet worden voldaan, wil je zijn WhatsApp chatgeschiedenis te kopiëren via de cloud. De optie om ook te vinden in het menu onder de optie chats punt chat-backup. Hier kan de Google of iCloud-account waar de backup wordt opgeslagen in de terminal toe te voegen. Dankzij de verdere opties kunnen worden gespecificeerd hoe vaak een backup moet worden gemaakt over welke verbinding (mobiel internet of Wi-Fi), en of videobestanden moet ook een back-up. De restauratie van de zo gekopieerde chats werkt hetzelfde als op de SD-kaart. Dus de back-up moet voor downloaden WhatsApp worden gemaakt op het nieuwe apparaat.

WhatsApp chatgeschiedenis Copy BackupGesprekken kunnen ook worden beveiligd via back-up.

map